
Mljac
Predivne ideje za uskrsno dekoriranje medenjaka
Ponekada je za uspješno ukrašavanje kolačića potrebna samo dobra ideja. Stoga zasuči rukave i ugrij pećnicu, kako bi ovih blagdana tvoji medenjaci zasjenili sve ostale kolačiće.
Srcolike krafne gastro blogerice idealan su način da ovog Valentinova iznenadite svoju bolju polovicu
Ako tvrdnji da ljubav ide kroz želudac pristupate s dozom sumnje, ovog Valentinova vam donosimo način da provjerite njezinu istinitost.
Dukat ima novi hit proizvod: vruću čokoladu
Dukat vruća čokolada najnoviji je dodatak Dukatovom asortimanu čokoladnih mliječnih napitaka. Kao i ostali Dukatovi proizvodi, i vruća se čokolada spravlja od mlijeka vrhunske kvalitete, dok su najfinija čokolada i kakao ključni sastojci zaslužni za bogat i kremast čokoladni okus.
Sočan kolač od limuna po receptu Ivana Temšića
Biskvitni kolač s limunom jednostavan je za pripremu, a njegov osvježavajući citrusni okus i sočna tekstura oduševit će i najizbirljivije.
Kokteli za doček Nove godine koje je lako napraviti kod kuće
Proslava Nove godine ne može proći barem bez jednog pića koje ćete popiti u ponoć. Ako ove godine doček slavite kod kuće, za sebe i svoje goste pripremite neodoljive zimske koktele.
3 recepta za zimsku kavu s kojima će blagdani biti slađi
Čarobno vrijeme blagdana ponovno je tu i jako mu se veselimo. Male stvari mogu učiniti ove dane još posebnijima. Uživanje u toplini doma, druženje uz šalicu kave i božićne kolačiće najljepše je kada se osjeti atmosfera lampica i čarobnih blagdanskih mirisa.
Prhki i mirišljavi medenjaci koji mirišu na cimet i Božić by Mirjana Špoljar
Za božićni ugođaj potrebno je samo malo - par srcu dragih ljudi, nekoliko svjetlucavih sezonskih ukrasa i domaći kolačići koji mirisom prizivaju najljepše obiteljske uspomene.
Recept za najbolje zagorske štrukle koji je otkrila Mirjana Špoljar
Postoje okusi koji nas, ma koliko godina imali, vraćaju u djetinjstvo. Za neke od nas to je miris toplog mlijeka koje smo sa šećerom pili za doručak, a za neke su to čokoladne bananice koje smo potajno jeli prije ručka, skrivajući se od mame i tate.
Slasni kolačić s kremom od kestena i marmeladom od naranče by Mirjana Špoljar
Stigla je jesen, a to znači samo jedno - vrijeme je za umatanje u omiljenu dekicu i poslijepodnevni ritual uživanja u najdražem toplom napitku i kolačićima, sve dok je vani tmurno i hladno ili pada kiša.
3 savjeta kako napraviti savršenu kavu poput profesionalca
Diljem svijeta danas se obilježava Svjetski dan kave. Omiljeni napitak koji razbuđuje i opušta službeno je dobio svoj dan još 1. listopada 2015. godine u Milanu od kada se počeo redovito obilježavati.
Novo
Najčitanije
Popularno na blogu