
Mljac
Srcolike krafne gastro blogerice idealan su način da ovog Valentinova iznenadite svoju bolju polovicu
Ako tvrdnji da ljubav ide kroz želudac pristupate s dozom sumnje, ovog Valentinova vam donosimo način da provjerite njezinu istinitost.
Dukat ima novi hit proizvod: vruću čokoladu
Dukat vruća čokolada najnoviji je dodatak Dukatovom asortimanu čokoladnih mliječnih napitaka. Kao i ostali Dukatovi proizvodi, i vruća se čokolada spravlja od mlijeka vrhunske kvalitete, dok su najfinija čokolada i kakao ključni sastojci zaslužni za bogat i kremast čokoladni okus.
Sočan kolač od limuna po receptu Ivana Temšića
Biskvitni kolač s limunom jednostavan je za pripremu, a njegov osvježavajući citrusni okus i sočna tekstura oduševit će i najizbirljivije.
Kokteli za doček Nove godine koje je lako napraviti kod kuće
Proslava Nove godine ne može proći barem bez jednog pića koje ćete popiti u ponoć. Ako ove godine doček slavite kod kuće, za sebe i svoje goste pripremite neodoljive zimske koktele.
3 recepta za zimsku kavu s kojima će blagdani biti slađi
Čarobno vrijeme blagdana ponovno je tu i jako mu se veselimo. Male stvari mogu učiniti ove dane još posebnijima. Uživanje u toplini doma, druženje uz šalicu kave i božićne kolačiće najljepše je kada se osjeti atmosfera lampica i čarobnih blagdanskih mirisa.
Prhki i mirišljavi medenjaci koji mirišu na cimet i Božić by Mirjana Špoljar
Za božićni ugođaj potrebno je samo malo - par srcu dragih ljudi, nekoliko svjetlucavih sezonskih ukrasa i domaći kolačići koji mirisom prizivaju najljepše obiteljske uspomene.
Recept za najbolje zagorske štrukle koji je otkrila Mirjana Špoljar
Postoje okusi koji nas, ma koliko godina imali, vraćaju u djetinjstvo. Za neke od nas to je miris toplog mlijeka koje smo sa šećerom pili za doručak, a za neke su to čokoladne bananice koje smo potajno jeli prije ručka, skrivajući se od mame i tate.
Slasni kolačić s kremom od kestena i marmeladom od naranče by Mirjana Špoljar
Stigla je jesen, a to znači samo jedno - vrijeme je za umatanje u omiljenu dekicu i poslijepodnevni ritual uživanja u najdražem toplom napitku i kolačićima, sve dok je vani tmurno i hladno ili pada kiša.
3 savjeta kako napraviti savršenu kavu poput profesionalca
Diljem svijeta danas se obilježava Svjetski dan kave. Omiljeni napitak koji razbuđuje i opušta službeno je dobio svoj dan još 1. listopada 2015. godine u Milanu od kada se počeo redovito obilježavati.
#odhrskaj sve brige uz novu Torticu Crunchy
Torticom Crunchy proširen je Krašev asortiman Tortica, a od klasične se razlikuje po prhkom, hrskavom vaflu koji nije preliven čokoladom.
Novo
Najčitanije
Popularno na blogu