
Mljac
Pet savjeta za smanjivanje otpada od hrane u blagdansko vrijeme
Blagdani su pred vratima, a to može značiti samo jedno - na mnogim stolovima će biti više hrane nego što se može pojesti te ćemo se na kraju dana pitati što s ostacima.
Recept za medenjake bez maslaca
Medenjaci su definitivno jedni od najpopularnijih suhih kolačića koje pripremamo za Božić. Imaju poprilično dugi rok trajanja pa se svakako isplati potruditi oko izrade.
Savršen Božićni kolač u obliku češera koji se ne peče
Za nadolazeće božićne blagdane novi recepti i ideje ukrašavanja kolača uvijek su dobro došli. Pronašli smo ideju za izradu kolača u obliku češera, koji se jednostavno prave i ne peku.
Najbolji recept za american cookie pronašli smo u Američkom Institutu
Miris toplih kolačića, hrskavi zalogaji s komadićima fine čokolade asocijacije su na originalne American cookie, bez kojih blagdane ne možemo zamisliti.
Sočna fudge torta ispunjena karamelom i čokoladom
Torta je nedvojbeno jedan od najukusnijih uspjelih kulinarskih eksperimenata, a njezine vrste uvijek iznova zadivljuju svakog obožavatelja slatkih delicija. Iako su osnovni sastojci u principu uvijek jednaki, priprema i dekoriranje ovih slatkih zalogaja kroz vrijeme su dostigli razinu prave umjetnosti.
Tradicionalna carbonara bez vrhnja
Ljubiteljima tjestenine, carbonara je nezaobilazno jelo. Lako se i brzo priprema, a to naizgled jednostavno jelo je omiljeno svima koji ga probaju.
Vrlo jednostavan trik za savršeno izrezati luk na kockice
Melanie Lionello inače kuharica i nutricionistica na svom TikTok profilu je među mnoštvom video otkrila super trik za savršeno rezanje luka na kockice.
Najpoznatiji vafl Kraševe Napolitanke u novoj ambalaži
One se umaču u mlijeko, one se hrskaju na suho. Njihovi se redovi „tamane“ po redu, a njihovi slojevi razdvajaju u najfinije listiće. Dijele se s prijateljima, nose u goste, kupuju samo za sebe. One su najpoznatiji vafl na ovim prostorima i odsad dolaze u novim formatima i redizajniranoj ambalaži. Da, to su jedne jedine - Kraševe Napolitanke
Priprema domaće tjestenine ne mora biti dugotrajna
Zovemo ju manistra, maneštra, pasta ili pašta, postoji u više stotina čarobnih oblika i može se jesti u vjerojatno još toliko kombinacija. Danas je njezin dan, što je savršen razlog da zasučemo rukave i bacimo se na pripremu domaće tjestenine. Zapamtite, na Svjetski dan tjestenine kalorije se ne broje!
RougeMarin City - restoran s potpuno novim konceptom, dosad neviđenim u Hrvatskoj!
Dosta vam je uvijek istih menija i želite nešto novo? RougeMarin City nudi novi koncept koji vas sigurno neće razočarati!
Novo
Najčitanije
Popularno na blogu