Mljac

Ovog proljeća zaludit će te cold brew kava

Ovog proljeća zaludit će te cold brew kava

Kava ima mnogo lica i baš je zato volimo. Jako je fotogenična i omiljen je partner za fotografiranje na društvenim mrežama. Upravo su društvene mreže potaknule kreativnost u načinima ispijanja omiljenog napitka i definitivno utkale put novim trendovima.

Savršena torta s bananama i Milka triolade čokoladom

Savršena torta s bananama i Milka triolade čokoladom

Spoj čokolade i banana u desertu ne može biti pogrešan, a osobito kada u kombinaciji imamo Milka triolade čokoladu. Vrijeme je da zasučete rukave i zagrijete pećnicu.

Kako mirisom kave probuditi male trenutke ljubavi

Kako mirisom kave probuditi male trenutke ljubavi

Poznata izreka kaže kako ljubav ide kroz želudac, ali mi bismo dodali da se ljubav prvo rađa kroz mirise. Ima li išta romantičnije od buđenja uz omiljeni, snažno opijajući miris kave ujutro. Još kada se ta kava servira odmah u krevet od najdraže osobe onda je doživljaj potpun.

Znate li žašto ne možete prestati jesti čips?

Znate li žašto ne možete prestati jesti čips?

Mnogima je nemoguće otvoriti paketić čipsa i pojesti samo malu količinu. Odakle dolazi ta želja da jedete sve više čipsa?

Poput Talijana - napravite vlastito tijesto za pizzu

Poput Talijana - napravite vlastito tijesto za pizzu

Ako sami kuhate, možete jesti jako ukusno. Od samo nekoliko sastojaka možete dobiti ukusno tijesto za pizzu: možda najvažnije tijesto za ljubitelje talijanske kuhinje.

PreKrašni su još prekrašniji - stigla dva nova kolačića

PreKrašni su još prekrašniji - stigla dva nova kolačića

Otkako su se pojavili PreKrašni kolačići osvojili su sve one koji znaju uživati u trenucima. Odvažni mali kolačići za veliki užitak svojom prhkošću i slasnim okusima veselje su kakvo samo ovako dobri keksi mogu pružiti. A uz šest poznatih okusa, koje su svi već prigrlili, PreKrašnima su se dokotrljala i dva nova kolačića.

Čokoladni mileram: Torta kojoj nećete moći odoljeti

Čokoladni mileram: Torta kojoj nećete moći odoljeti

Dobro poznati mileram, koji se inače pravi s voćem, dobio je svoju čokoladnu verziju i moramo priznati kako izgleda jednako ukusno kao i orginal.

Pekač na vrući zrak - hrskava pržena hrana s minimalno masnoće

Pekač na vrući zrak - hrskava pržena hrana s minimalno masnoće

Ljubitelji ste pržene hrane, no znate koliko je hrana koja se potapa u duboko ulje i prži štetna? Onda je pekač na vrući zak pravo rješenje za vas.

Vruća kava, zagrljaji i čestitanje - što nas okuplja ovih blagdana

Vruća kava, zagrljaji i čestitanje - što nas okuplja ovih blagdana

Blagdansko vrijeme uvijek je rezervirano za mnoštvo druženja koja zaokružuju cijelu godinu te ona druženja koja tijekom godine ne stignemo održati.

Kave nastale u suradnji sa slastičarom Pierreom Herméom? Mi kažemo da!

Kave nastale u suradnji sa slastičarom Pierreom Herméom? Mi kažemo da!

Ako, baš kao i mi, božićne poklone kupujete u zadnji tren jer se nikako ne možete dosjetiti idealnog dara za svoje voljene, donosimo vam ideju za savršeno iznenađenje za sve kavoljupce koje poznajete. Što kažete na kave s aromom sočne maline i pečenog lješnjaka, nastale u suradnji s poznatim francuskim slastičarom, a pohranjene u održive kapsule za kavu koje se mogu reciklirati beskonačno mnogo puta?

1234567 Sljedeća stranica »