
Mljac
Pekač na vrući zrak - hrskava pržena hrana s minimalno masnoće
Ljubitelji ste pržene hrane, no znate koliko je hrana koja se potapa u duboko ulje i prži štetna? Onda je pekač na vrući zak pravo rješenje za vas.
Vruća kava, zagrljaji i čestitanje - što nas okuplja ovih blagdana
Blagdansko vrijeme uvijek je rezervirano za mnoštvo druženja koja zaokružuju cijelu godinu te ona druženja koja tijekom godine ne stignemo održati.
Kave nastale u suradnji sa slastičarom Pierreom Herméom? Mi kažemo da!
Ako, baš kao i mi, božićne poklone kupujete u zadnji tren jer se nikako ne možete dosjetiti idealnog dara za svoje voljene, donosimo vam ideju za savršeno iznenađenje za sve kavoljupce koje poznajete. Što kažete na kave s aromom sočne maline i pečenog lješnjaka, nastale u suradnji s poznatim francuskim slastičarom, a pohranjene u održive kapsule za kavu koje se mogu reciklirati beskonačno mnogo puta?
Pet savjeta za smanjivanje otpada od hrane u blagdansko vrijeme
Blagdani su pred vratima, a to može značiti samo jedno - na mnogim stolovima će biti više hrane nego što se može pojesti te ćemo se na kraju dana pitati što s ostacima.
Recept za medenjake bez maslaca
Medenjaci su definitivno jedni od najpopularnijih suhih kolačića koje pripremamo za Božić. Imaju poprilično dugi rok trajanja pa se svakako isplati potruditi oko izrade.
Savršen Božićni kolač u obliku češera koji se ne peče
Za nadolazeće božićne blagdane novi recepti i ideje ukrašavanja kolača uvijek su dobro došli. Pronašli smo ideju za izradu kolača u obliku češera, koji se jednostavno prave i ne peku.
Najbolji recept za american cookie pronašli smo u Američkom Institutu
Miris toplih kolačića, hrskavi zalogaji s komadićima fine čokolade asocijacije su na originalne American cookie, bez kojih blagdane ne možemo zamisliti.
Sočna fudge torta ispunjena karamelom i čokoladom
Torta je nedvojbeno jedan od najukusnijih uspjelih kulinarskih eksperimenata, a njezine vrste uvijek iznova zadivljuju svakog obožavatelja slatkih delicija. Iako su osnovni sastojci u principu uvijek jednaki, priprema i dekoriranje ovih slatkih zalogaja kroz vrijeme su dostigli razinu prave umjetnosti.
Tradicionalna carbonara bez vrhnja
Ljubiteljima tjestenine, carbonara je nezaobilazno jelo. Lako se i brzo priprema, a to naizgled jednostavno jelo je omiljeno svima koji ga probaju.
Vrlo jednostavan trik za savršeno izrezati luk na kockice
Melanie Lionello inače kuharica i nutricionistica na svom TikTok profilu je među mnoštvom video otkrila super trik za savršeno rezanje luka na kockice.
Novo
Najčitanije
Popularno na blogu