Objavljeno 09.09.2021.

Učenjem uz igru i zabavu, druženje ... do znanja engleskog za cijeli život

Jezik se uči cijeli život, zar ne? Zato nikad nije prerano za upoznavanje s novim jezikom, kao što za to nikad nije ni prekasno. To su potvrdili brojni roditelji i djeca, kao i odrasli pojedinci svih generacija, koji su svoje znanje engleskog usvojili, utvrdili i proširili upravo u Američkom institutu, za koji kažu da je “škola po mjeri cijele obitelji”.


Škola u kojoj djeca i roditelji rado provode svoje vrijeme

Prostor škole odiše prijateljskom i obiteljskom atmosferom u kojoj se već nakon prvog susreta polaznici osjećaju “kao doma”. Iskusni izvorni govornici predavači su na tečajevima ove škole čiji se program modulira prema polaznicima grupe, uz uvažavanje individualnih interesa, interakciju i komunikaciju - pri čemu su za rast, razvoj i svladavanje engleskog jezika dopuštene i pogreške. Djecu osobito oduševljavaju dodatni materijali, didaktičke igračke i pomagala u nastavi, kao i aktivnosti unutar filmskog i debatnog kluba koje učenje čine zanimljivim i zabavnim, a roditelje to što njihova djeca rado odlaze na satove engleskog koji daju rezultate. Osim ovladavanja jezikom, djeca učeći izgrađuju svoje samopouzdanje zbog naučena novog znanja i govorenja novim jezikom, razvijaju spoznaje o svijetu, novim kulturama i kulturnim različitostima usvajajućii tako vrijednosti korisne za cijeli život. 

Tečajevi za male i velike

Američki institut, škola engleskog jezika u Zagrebu, mjesto je koje godinama okuplja djecu i odrasle na individualnim i grupnim tečajevima, kao i tematskim zabavnim radionicama na engleskom jeziku, pružajući tako sudionicima  iskustvo upoznavanja i učenja engleskog jezika uz zabavu i druženje. Zainteresirani polaznici od četiri godine pa nadalje mogu odabrati grupne ili individualne tečajeve, kao i pripreme za prijamne ispite na engleskom. 

Ove školske godine Američki institut pripremio je novi tečaj Baby and Me, prilagođen mamama ili tatama na porodiljnom/rodiljnom dopustu kako bi uz vrijeme provedeno sa svojim bebama usvojili znanje engleskog i usavršili svoj govor.

Svim polaznicima na raspolaganju su i dodatne aktivnosti: English lounge, Debatni klub, Filmski klub i Dramski klub, u kojima se uz druženje engleski uči lako i zabavno.

PR članak
Povezani sadržaj