Objavljeno 23.12.2020.

Policajac na dužnosti susreo zlostavljanu djevojčicu kojoj odlučuje dati svoje srce i svoj dom

Policajac iz Arizone Brian Zach i njegova supruga službeno su usvojili djevojčicu, koju je on spasio od zlostavljanja tijekom jedne intervencije.


U ožujku 2018. godine Brian je bio na dužnosti kad je primio poziv iz kuće u kojoj je živjela djevojčica Kaila sa svojim skrbnicima koji su je zlostavljali. Kaile je pretrpjela višestruke ozljede. Brian je bio uz Kailu te ju tješio dok ju hitna pomoć nije odvezla u bolnicu.

Brian, otac dvoje djece, nakon što je sate proveo s Kailom, otišao je kući i supruzi sve ispričao te izrazio želju kako bi volio da djevojčica dođe živjeti kod njih. 

4- godišnja Kaila se liječila od višestrukih ozljeda, a protiv njezinih skrbnika je podnesena kaznena prijava. Kada je služba za zaštiti djece krenula u pronalazak novog smještaja za Kailu, Brain i njegova supruga Cierra su ponudili svoj dom.

'Već drugog dana zvala je moju supruga 'mama' ili 'mamica'. Ja sam bio 'frajer' prvi tjedan ili dva i kada je krenula u predškolu naučila je značenje riječi 'tata.' - prisjeća se Brian.

'Živjeti smo od tjedan do tjedna ne znajući hoće li ju vratiti biološkim roditeljima niti koliko će se dugo zadržati kod nas.' 'Cilj nam je bio da ju volimo i brinemo se za nju dok god se nešto ne riješi.'

18. kolovoza, otprilike 30 mjeseci nakon što je došla u njihov doma, Brian i Cierre su službeno usvojili Kailu.


Foto: youtube/PrSc
A.Đ.H.Povezani sadržaj

Popularno na blogu