Objavljeno 09.03.2021.

Nakon što je vidio suprugu u neprivlačnom izdanju, poslao joj poruku

Supruga i majka Brie Gowen opisala je svoj dan u kojem se osjećala neprivlačno u otrcanoj odjeći i s prljavom kosom, a nakon što ju je suprug tog dana vidio, poslao joj je poruku.


Stajala sam kraj ogledala u kupaonici i brzinski prala zube, dok se moja 13-mjesečna kći petlja oko mojih nogu. Moja prljava, plava kosu izgledala je poput žice u odrazu ogledala ... shvatila sam kako je prošlo četiri dana od kad je oprana.

Uzdahnem. Pored bebe koja odbija spavati, još jedno podlegnem ideji vezanja kose u rep. Kratko sam pomislila da se presvučem u nešto novije, ali kliznem u par rastezljivih tajica je znam da će kći trljati svoj nosić o moje hlače.

Kasnije tog popodneva, dok užurbano skupljam cipele za popodnevne satove plesa, nabacim maskaru kako ne bi izgledala sasvim mrtvo. Gledam nabore svojih pospanih očiju i nasmijem se činjenici kako su me godine sustigle unatoč vrhunskoj njezi kože.

Osjećam se iscrpljeno već danima (...).

Nakon zaustavljanja u banci, plaćanja računa i sat vremena baleta, svratim s kćerima do suprugova restorana da ga pozdravimo prije nego se vratimo kući. 

Pola sata kasnije, stojim ispred štednjaka pripremajući večeru za svoju obitelj kad mi stiže poruka na mobitel. Od supruga, koji će uskoro stići kući pa pretpostavljam da ova hitna vijest nije mogla pričekati.

I tad, on preokrene moj cijeli dan. Nešto u vezi njegova savršeno tempiranog komplimenta, usred ludog dana, djelovalo je pozitivno na mene.

'Želim da znaš da si i dalje nešto najljepše što sam ikada vidio.'

Foto: freepik
A.Đ.H.

Povezani sadržaj