Objavljeno 20.03.2023.

Zas(l)adi proljeće uz nova iznenađenja iz Kraša

Dolaskom toplijih dana i lijepog vremena iz Kraša su za svoje vjerne potrošače odlučili pripremiti nešto veselo, proljetno i cvjetno da im dodatno uz najfinije slatkiše i zabavu koja budi uspomene uljepšaju ove proljetne dane.


Vjerujemo da će biti teško prestati misliti na Torticu koja ovog proljeća dolazi u 80-gramskom pakiranju s mini verzijama Tortica idealnim za proljetni snack koji se dijeli uz provođenje više vremena u prirodi. 

Uz rast broja sunčanih sati, raste i Domaćica original koju možete ubrati u posebnom proljetnom izdanju u dvostrukom pakiranju za dvostruki užitak. 

Da ne bi rasli samo naši apetiti, Kraš je za najmlađe pripremio posebni proljetni mix proizvoda u fora mrkvastom pakiranju. Pakiranje u obliku mrkve sadrži bombone Ki-Ki jagoda, tri Tortice Original te dva Bananka uz poseban poklon sjemenki tratinčice koje dolaze na papiru za sadnju (seed paper). 

Paketić je to za zasladiti se i uživati u proljetnom mini hobiju koji ostaje u tvom domu. 

Kako zabavi ne bi bilo kraja, Kraš je ovog proljeća izbacio i novi paket proizvoda s čokoladicama i igraćim kartama sa svima nam dobro poznatim likovima Životinjskog carstva te novim likom Funny Bunny kojeg će mnogi prepoznati kao Crnog Petra. 

Izbora je mnogo, na policama Kraš Bonbonnièrea i većih trgovačkih lanaca pronađi nešto po svom guštu, zabavi se i zas(l)adi proljeće!

PR članak
Povezani sadržaj