Objavljeno 21.09.2022.

Upoznala supruga dok se borila s gubitkom vida, a kad ga je napokon vidjela bio je zgodniji nego je zamislila

Jednog dana se probudila i njezin život nije bio isti, životna i ljubavna priča mlade djevojke Sophie Corah se čini kao radnja filma koji pokazuje pobjedu nad bolesti uz potporu ljubavi voljenog muškarca.


Bio je posljednji dan njezine brucoške nastave, kada je Sophia osjetila da nešto nije uredu. Njezin vid je posta mutan, a u razredu nije mogla pročitati što piše na ploči pa čak ni na komadu papira ispred nje...

Ispostavilo se da ima stanje zvano keratokonus koje drastično utječe na vid. Cijeli svijet joj se okrenuo naglavačke i pala je u depresiju.


Nije napustila fakultet, ali se prebacila na drugi koji je bio bliže njezinom rodnom gradu. Svog sadašnjeg supruga Christiana je upoznala u trenutku kad joj je bilo najpotrebnije.

Oboje su radili kao asistenti na fakultete i započeli su svoju vezu kao prijatelji. On je postao njezin bijeg od svih strašnih stvari kroz koje je prolazila.


Njezin proces ozdravljenja sastojao se od isprobavanja različitih setova kontaktnih leća i 2 operacije. Kad je prvi put ugledala Christianovo lice, bila je fascinirana, istražujući sve njegove detalje. Bio je još zgodniji nego ga je mogla zamisliti.

Sophia je svoj put oporavka započela daleko od Christiana i nisu se vidjeli 3 godine. Nakon tog vremena niti jedno od njih nisu znali gaje li još uvijek iste osjećaje. Sophia je prva priznala svoje osjećaje i izjavila ljubav Christianu.

Zaručili su se dva mjeseca kasnije, a vjenčali 6 mjeseci kasnije.


Foto: instagram
A.Đ.H.Povezani sadržaj


Popularno na blogu