Objavljeno 06.09.2022.

Tinejdžerka si ubrizgala krv HIV pozitivnog dečka "kako bi dokazala svoju ljubav"

15-godišnja djevojčica iz Indije navodno se dosjetila bizarnog načina dokazivanja ljubavi svom HIV pozitivnom dečku – ubrizgavši si njegovu krv.


Ah, ta ljubav i sve to što ljudima padne na pamet napraviti u 'ime ljubavi'. Ponekad su ideje jako glupe, ali i opasne. Uzmimo ovu bizarnu priču tinejdžerice iz indijske države Assam, koja je očito odlučila pokazati svom dečku koliko ga voli ubrizgavši si njegovu krv, znajući dobro da je on HIV pozitivan. Vijest o ovom neobičnom iskazivanju ljubavi šokirala je ne samo obitelj 15-godišnjakinje, već i cijelu naciju, a članci su prošli tjedan postali viralni na društvenim mrežama.

Djevojka dolazi iz Suwal Kuchchija, sela u Assamu u Indiji. Ona i njezin dečko bili su zajedno oko tri godine, nakon što su se prvo upoznali na Facebooku. HIV-pozitivni dječak iz grada Hajo je nekoliko puta u prošlosti pokušao pobjeći sa svojom voljenom, ali su ih roditelji djevojčice pronašli i vratili kući.

Ovaj put, umjesto da pobjegne s ljubavnikom, 15-godišnjakinja je pronašla još ekstremniji način da mu dokaže ljubav. Navodno je špricom u sebe ubrizgala njegovu krv zaraženu HIV-om, znajući kakvim se rizicima izlaže. Nejasno je je li dječak bio svjestan njezinih namjera, ali teško je zamisliti kako je inače došla do šprice s njegovom krvlju.

Policija u Haju je već privela djevojčinog dečka, a njeni roditelji su protiv njega podnijeli prijavu. Što se tiče djevojčice, ona je trenutno pod liječničkim nadzorom, ali će najvjerojatnije do kraja života morati uzimati lijekove kako joj virus HIV-a ne bi uništio imunološki sustav.

Uistinu je istina što kažu: 'Ljubav je uistinu slijepa'.

Foto: pixabay
M.D.
Povezani sadržaj