Objavljeno 18.01.2022.

Suludo: Ženski proizvodi za njegu skuplji od muških, a isti!

Jesi li ikada razmišljala koliko je suludu što moraš platiti više zbog ružičastog ili svjetlucavog pakiranja mnogih proizvoda za njegu kože u usporedbi s muškom verzijom tih proizvoda koji su dostupni po nižim cijenama!?


Takozvani 'ružičasti porez' je itekako prisutan i vodi se tezom ako možeš zaraditi više, i trebaš!

Kada je u pitanju većina osobne higijene, muškarci i žene koriste iste stvari. Osim krema za njegu lica, jer muškarci imaju deblju kožu pa se njihova njega lica može razlikovati od ženske.

Šokantno je kako žene troše više novca na iste proizvode za njegu kože samo zbog pakiranja i marketinga. Najveća zabluda je kako muškarci i žene trebaju različite šampone, s tim da ženski koštaju i do 48 posto više, a jedina razlika je u vrsti mirisa šampona.

Brijanje je isto tako jedna od stvari gdje je razlika u cijeni preočita ... od britvica, brijača i gelova za brijanje. Tom popisu možemo dodati i mušku verziju dezodoransa, a jedini mu je zadatak spriječiti neugodan miris.

Obratite pažnju na cijene 'ružičastih' proizvoda i slobodno kupite 'tamnoplave' proizvode koji su isti, ali i jeftiniji.

Foto: freepik
A.Đ.H.