Objavljeno 02.03.2023.

Sretna obitelj: Mladi bračni par otvorio svoj dom tinejdžericama

23-godišnja Tasia Taylor i njezin suprug Drew (25) vjenčali su se u kolovozu 2020. godine, dok su prošle godine u prosincu odlučili posvojiti djevojčice Tamiray i Rory.


Ovaj par kao novopečeni roditelji su se suočili s nizom negativnih komentara radi posvojenja, jer su oni u ranim dvadesetim godinama odlučili posvojiti tinejdžerke, djevojčice Rory (13) i Tamiray (15).

Tasia i Drew su oduvijek bili privrženi radu s obitelji i pomaganju, imali su želju otvoriti svoj dom za udomljenje djece i 2022. godine su počeli surađivati s Odjelom za djecu i obiteljske usluge. Par je imao prvotnu želju otvoriti svoj dom za djecu uzrasta od rođenja do šest godina, ali su usred procesa zamoljeni da preuzmu Rory. 

@tasiactaylor my family #teachersoftiktok #CapCut #teacher #teachertok #raisingteens #teachingkindergarten #fosteringteenagers #youngmom ♬ original sound - Tasia Taylor

'Kad se Rory prvi put uselila, nismo znali da ćemo je moći posvojiti, niti hoće li ona uopće htjeti biti posvojena, ali smo znali da ćemo biti sigurno mjesto za nju.' - izjavila je Tasia. 

Rory je posvojena 19. prosinca 2022. godine, a odlučujući faktor u njezinom posvojenju bio je njezin pristanak. 

Tamiray, koja je živjela s bakom od svoje druge godine, preselila se u Tasijin i Drewov dom za stalno u srpnju 2022. godine. Tamiray je Tasijina sestrična, nije posvojena jer su već u rodu i imaju zakonsko skrbništvo nad njom.

Foto: tiktok/PrSc
A.Đ.H.

Povezani sadržaj