Objavljeno 07.06.2022.

Savršen odmor u prekrasnom Gorskom kotaru

S dolaskom toplijeg vremena godišnji odmori sve su nam bliže. Ukoliko niste ljubitelji gužve i pretoplog vremena preporučamo vam nezaboravni odmor u Gorskom kotaru.


Posjet Gorskom kotaru može biti jako zanimljiv jer u nastavku ćemo vam predstaviti smještaj koji je sve samo ne obični. Osim lijepog zelenila i svježeg zraka, Gorski kotar pružit će vam nezaboravan odmor.

Zoe Luxury House

Objekt Zoe Luxury House nalazi se u Gomirju, a nudi besplatan WiFi, klima-uređaj, besplatne bicikle i pristup vrtu s vanjskim bazenom. Objekt ima besplatno privatno parkiralište, a u okolici je moguće uživati u pješačenju, skijanju i vožnji bicikla.

Vila sadrži 3 spavaće sobe, 3 kupaonice, posteljinu, ručnike, TV ravnog ekrana sa satelitskim programima, blagovaonicu, potpuno opremljenu kuhinju i popločani dio dvorišta s pogledom na bazen.


DIVJAKE LOG HOME - Kraljica šume

Planinska kuća ima 2 spavaće sobe, 2 kupaonice, posteljinu, ručnike, TV ravnog ekrana sa satelitskim programima, blagovaonicu, potpuno opremljenu kuhinju i terasu s pogledom na vrt.

U ovoj planinskoj kući s 4 zvjezdice na raspolaganju su hidromasažna kada i dječje igralište. Objekt obuhvaća vrt s roštiljem, a u okolici gosti mogu uživati u skijanju i vožnji bicikla.


Casa Nube 

Ova vila sadrži 3 spavaće sobe, 4 kupaonice, posteljinu, ručnike, TV ravnog ekrana s kabelskim programima, blagovaonicu, potpuno opremljenu kuhinju i popločani dio dvorišta s pogledom na bazen. 

Casa Nube ima 5 zvjezdica te nudi spa centar i dječje igralište. Objekt također obuhvaća vrt s opremom za roštilj, a u okolici gosti mogu uživati u skijanju i vožnji bicikla.


Gorska Vila Lokvarsko jezero

Vila sadrži 2 spavaće sobe, TV ravnog ekrana sa satelitskim programima te potpuno opremljenu kuhinju s perilicom posuđa, hladnjakom, perilicom rublja, pećnicom i pločom za kuhanje.

U sklopu objekta na raspolaganju su oprema za roštilj i terasa.


Izvor, foto: booking

M.D

Povezani sadržaj