Objavljeno 02.03.2022.

Par ovisan o heroinu umjesto odlaska u sigurnu smrt izabrao novi život

32-godišnja Holly Fitzwater i njezina partner Jake (30) borili su se s ozbiljnom ovisnošću o heroinu, ali su uspjeli u potpunosti promijeniti svoje živote.


Par je proveo više od desetljeća ovisan o heroinu, a svoju nevjerojatnu transformaciju pokazali su i javnosti. Prije nego su se odlučili na promjene, bili su jako blizu smrti i njihovi su životi bili u potpunom kaosu.

Holly se počela drogirati s 20 godina, izgubila je skrbništvo nad sinom i bila u zatvoru zbog krađa kojim je financirala svoju ovisnost.

Jake je upoznala 2019. godine i on je isto bio ovisnik te su se zajedno drogirali iako su očajnički željeli ozdraviti

Svoju borbu s ovisnošću i život u tmurnom stanu za beskućnike okončali su transformacijom i nevjerojatnim oporavkom kojega su započeli na Božić 2020. godine.

Za početak su se preselili u drugi grad, jer su u mjestu gdje su živjeli znali svakog dilera i svi su njihovi prijatelji bili ovisnici. 

Nakon što su kontaktirali nadležne službe, dobili su pomoć i bili smješteni u centar za rehabilitaciju na 28 dana, dobili su tablete metadona da lakše prebrode krizu.

Jedno drugom su bili velika podrška i nisu odustali. Svoju nevjerojatnu priču dijele na društvenim mrežama.

@addictionjourney1 Living #addiction #fypシ #hollyjake #foryoupage #addictionrecovery #livingmybestlife #foryou ♬ Don't Give Up On Me - Andy Grammer & R3HAB

Foto: tiktok
A.Đ.H.
Povezani sadržaj