Objavljeno 15.05.2020.

Kako organizirati savršenu virtualnu djevojačku zabavu

Kume se nalaze u nezavidnim situacijama u vremenu kada su putovanja još ograničena pa je organiziranje djevojačke zabave svedeno na virtualni svijet.


To svakako ne znači kako trebate preskočiti organizaciju djevojačke zabave. Kuma uz pomoć ostalih prijateljica svejedno može pripremiti zabavu za pamćenje i to onu virtualnu. One djevojke koje su u mogućnosti mogu se okupiti zajedno u jednoj kući, a ostale neka se pridruže na video poziv.

Nekoliko prijedloga za nezaboravnu virtualnu djevojačku zabavu:

1. Odaberi boje i temu za virtualne goste, imajući na umu da ono što izabereš svi mogu pronaći u svom ormaru.
2. Stvori poseban #hashtag ako ste (manje više) svi aktivni na društvenim mrežama, kako bi svi gosti zabave bili povezani u jedinstvenim virtualnim uspomenama.
3. Poseban poklon za mladenku izaberi na web shopu i organiziraj slanje na njezinu adresu. Sve djevojke koje će biti dio virtualne djevojačke dobro poznaju buduću mladenku pa ime neće biti problem na web shopovima pronaći nešto što ona voli.
4. Neka svaka djevojka napravi domišljati koktel sa sastojcima koje ima kod kuće. Možete se natjecati i u najkreativnijem pripremanju koktela.
5. Jedno jednostavno jelo neka bude inspiracija svima za pripremu, nešto jednostavno za grickanje, a što se pripremi od nekoliko sastojaka.
6. Djevojke se mogu natjecati u virtualnom pripremanju muffina za mladenku. Zabavno će biti gledati kako su svačije ideje drugačije.
7. Spa virtualna zabava također može biti izbor za djevojačku. Od sastojaka u kućanstvu svatko neka napravi masku za lice. U kućnim ogrtačima i iz udobnosti kauča lako će biti ispijati koktele.
8. Nezaobilazne karaoke mogu biti dio i virtualne zabave. Svaka djevojka neka odabere jednu pjesmu i zabava može početi.

Foto: freepik
A.Đ.

Povezani sadržaj