Objavljeno 26.04.2022.

Identične trojke u vezi s istim muškarcem s kojim planiraju i brak!

Tri sestre iz Kenije, koje su uz to i identične trojke trenutno su u vezi s istim muškarcem i planiraju se udati za njega. Njihov partner Stevo se pridržava rasporeda spojeva kojeg su odredile sestre.


Sestre Cate, Eve i Mary smatraju kako je Stevo zgodan, a zaljubile su se u njega u različitim prilikama dok su izlazile na spojeve i upoznavale ga. Sestre ističu kako nisu ljubomorne jer se svi pridržavaju rasporeda koji osigurava da svaka provodi podjednako vremena sa svojim dečkom.

Sestre imaju jedan uvjet, a on je da ih Stevo treba jednako voljeti. Stevo za sebe kaže kako se uvijek smatrao poligamnim te mu je veza s tri sestre potpuno normalna. I dodaje 'Ne želim varati, želim dodati i slučajno su mi došle kad sam ih htio.'

Ovo je prvi put da su sestre u vezi s istim muškarcem te ne planiraju uključivati dodatne osobe točnije žene u svoj odnos sa Stevom. A kada su u pitanju planovi za brak i osnivanje obitelji, sestre su suglasne kako će beba biti dobrodošla bez obzira koja od njih prva postane majka.

Foto: facebook
A.Đ.H.

Povezani sadržaj