Objavljeno 06.10.2022.

Upuštanje u odnose na prvom spoju?

Neki su ljudi potpuno otvoreni i njima je upuštanje u odnosu na prvom spoju sasvim uredu, drugi oklijevaju, a trećima pak ne bi palo na pamet.


Prema istraživanju koje je proveo Lovehoney na više od 2.000 ispitanika otkriven je stav osoba po pitanju intimnih odnosa na prvom spoju.

49 posto ispitanika otkiva kako su imali odnose na prvom spoju u usporedbi s 42 posto koji su rekli kako nisu bili intimni na prvom spoju. Muškarci su posebno skloni upuštanju u intimne odnose na prvom spoju te njih 60 posto priznaje kako je to učinilo na prvom spoju.

S druge strane, 43 posto žena otkriva kako su imale intimne odnose na prvom spoju, u usporedbi s 46 posto njih koje su rekle kako nikada nisu bile intimne na prvom spoju.

Istraživanje otkriva i kako će mlađe odrasle osobe od 18 do 24 godine te starije iznad 55 godina vjerojatnije reći 'ne' intimnom odnosu na prvom spoju. Na prvom spoju je bilo intimno 31 posto osoba u dobi od 18 do 24 godine, 42 posto osoba starijih od 50 godina. Dok čak 58 posto ispitanika u dobi između 45 i 54 godine su konzumirali intimne odnose na prvom spoju.

Na pitanje jesu li spremi imati intimne odnose na prvom spoju, preko 70 posto muškaraca je odgovorilo DA, a većina žena odnosno 61 posto je odgovorila NE.

Glavni razlog za konzumiranje intimnih odnosa na prvom spoju je 'otvorenost za odnose', na drugom mjestu je 'kompatibilnost', a na trećem 'brže povezivanje'.

Foto: freepik/author/arthurhidden
A.Đ.H.
Povezani sadržaj