Objavljeno 26.09.2022.

Sve fizičke i emocionalne prednosti ulaska na 'stražnja vrata'

Ulazak na 'stražnja vrata' ili voliš ili ne voliš. I dok je ova vrsta intimnosti često tabu tema, nevjerojatno je zadovoljstvo koje možeš doživjeti i povećati emocionalnu povezanost s partnerom.


Za muškarce je ulazak na 'stražnja vrata' intimnost s dozom neizvjesnosti jer se analni mišići skupljaju i opuštaju sami po sebi, što dodatno povećava neizvjesnost vrhunca.

Za žene je ulazak na 'stražnja vrata' osjećaj punine koji zauzvrat stimulira i strukturu klitorisa te je tu prednost što se jednom stimulacijom dobije dvostruka stimulacija.

Igra s guzom može biti zabavna, ali i osigurava stvarne fizičke i emocionalne koristi.

Kao i sva druga intimna aktivnost tako i igra s guzom poboljšava raspoloženje i kvalitetu sna.

Blagodati su i manji rizik od srčanih bolesti, smanjenje glavobolje i menstrualnih grčeva te jačanje imunološkog sustava. Posebno je koristan za one s bolnom ejakulacijom i erektilnom disfunkcijom jer stimulira prostatu.

S obzirom na anatomiju stražnjice povećava se intenzitet orgazma, što je povezano sa smanjenjem stresa, poboljšanom cirkulacijom krvi, smanjenjem tjeskobe...

Mnogim se osobama razlikuje orgazama koji dožive ulaskom na 'stražnja vrata' u usporedbi s ostalim vrstama intimnosti.

Možda jedna od najvažnijih prednost je osjećaj ljubavi, intimnosti, strpljenja i povjerenja koji se razvija između partnera. Na ovaj se način definitivno povećava emocionalna intimnost.

Foto: freepik/author/marymarkevich
A.Đ.H.Povezani sadržaj


Popularno na blogu