Objavljeno 07.05.2019.

Stvari koje muškarci (nesvjesno) čine, a žene vole!

Muškarci već dobro znaju kako žene voli sigurne muškarce, sa smislom za humor, koji znaju slušati ... ali postoje još neke stvari koje žene vole i zbog kojih su im muškarci još više atraktivni.


Žene jako privlače stvari koje muškarci čine iako ih ni oni sami nisu svjesni. Dragi muškarci ovo su tajne stvari koji dodatno privlače ženski rod:

Kada pričate o svojim interesima: Muškarac koji otkriva svoju strast prema nečemu pokazuje kako je sposoban brinuti se za sebe, biti sretan i produktivno iskoristiti svoje vrijeme.

Kada nosite crveno: Istraživanje sa Sveučilišta Rochester otkriva kako žene smatraju da su muškarci u crvenoj boji privlačniji od onih koji ne nose crvenu boju. Crvena boja je povezana s moći i dominacijom.

Kada ste dobar prijatelj svojim prijateljima: Ako ste ljubazni prema svojim prijateljima žene to smatraju vrlo privlačnim. Osobine dobrog prijatelja prema ženama su podrška, upravljanje sukobima i utjeha. Pouzdan prijatelj ženama je i seksualno privlačniji.

Kada ste malo drugačiji: Točnije kada ste svoji i ako vas 'pere' trema na prvom spoju to ide u vašu korist. Malo nespretnosti privući će ženu.

Kada zasučete rukave na majici: Žene jednostavno vole podlaktice. Podlaktice nisu 'tipičan mišić' pa simboliziraju ženama korisnu snagu.

Kada kuhate: Žene još uvijek uzbuđuju muškarci za štednjakom, a to potvrđuje i tim neuroznanstvenika koji je proveo eksperiment u kojem su žene gledale muškarce kako sudjeluju u različitim zadacima. I žene su bile najviše uzbuđenje gledajući svoje muškarce dok kuhaju.

Kada se znojite: Miris muškog znoja može seksualno uzbuditi heteroseksualne žene. 

Kada riskirate: Muškarci koji preuzimaju herojske rizike poput opasnih sportova ili opasnih poslova su atraktivniji ženama. Stoga niti ne čudi kako su muškarci s karijerom pilot ili vatrogasac poželjni kandidati.

Kada razmišljate: Razmišljanje je znak ponosa koji je evolucijski privlačan ženama. Na prvi dojam žene smatraju muškarce privlačnijima kada su zamišljeni nego kada su nasmijani.

Foto: pexels
A.Đ.
Povezani sadržaj