Objavljeno 28.04.2020.

Romansa iza ekrana ili ti ljubav u doba korone!

Ako ste prije pandemije koronavirusa mislili kako su upoznavanje i izlasci na spojeve komplicirani. Sada se čini kako je taj donedavno komplicirani put za pronalazak ljubavi, ustvari vrlo jednostavan jer se sad sve promijenilo.


Kao posljedica pandemije koronavirusa ljudi diljem svijeta manje izlaze iz kuće, što znači kako je svim osobama koje su bile bez partnera neizbježno 'biti samac' osim ako se ne okrenu novim i modernim metodama upoznavanja.

Morati ćemo svakako još pričekati na razgovor oči u oči, ispijanje pića i šetnje uz držanje za ruke jer je sada najbolji izbor za upoznati nekoga virtualno druženje.

Aplikacije za upoznavanje bilježe značajne poraste broja korisnika od početka pandemije uz porast glasovnih poruka i video poziva na aplikacijama. Također se bilježi veliki skok aktivnosti korisnika društvenih mreža, što i ne čudi s obzirom na to da svi imaju više slobodnog vremena na raspolaganju.


Doduše, u današnjem digitaliziranom svijetu, romanse koje se rađaju iza ekrana nisu rijetkost. I dok oni u vezama, koji su razdvojeni održavaju svoj odnos s pomoću tehnologije, nema razloga zašto se nova poznanstva ne bi stvarala virtualno.

Moglo bi se reći kako ovo razdoblje virtualnosti u vezama podsjeća na tradicionalno udvaranje kada su se veze održavale bez seksualnih aktivnosti. Parovi provode više vremena upoznavajući se.

Foto: freepik
A.Đ.
Povezani sadržaj