Objavljeno 21.09.2022.

Ovo je najbolje mjesto u kući za intimne odnose! I moglo bi vas iznenaditi!

Intimni odnosi većine parova često su ograničeni samo na spavaću sobu te zbog toga stagniraju, jer akcija u istoj sobi nije nužno recept za romantiku.


OnBuy je proveo istraživanje s ciljem otkrivanja utječe li mjesto u kući na kvalitetu intimnog odnosa i pokazalo se kako utječe.

Koja je prostorija u kući najbolja za intimne odnose?

Najbolje mjesto u kući za intimne odnose prema ovom istraživanje je kupaonica. Otkucaji srca kod 73 posto parova koji su bili aktivni u kupaonici je porastao na 121 otkucaj u minuti. Intimni odnosi u kupaonici su dobili najvišu ocjenu, a ispitanici su intimnim odnosima u kupaonici dali ocjenu 8,5 od 10.

Koja je druga prostorija u kući najbolja za intimne odnose?

I dok je kupaonica iznenađujuće zauzela prvo mjesto, drugo mjesto je gotovo isto iznenađujuće i na njemu se nalazi balkon. Ispitanicima koji su bili intimni na balkonu zabilježeno je 116 otkucaja srca u minuti.

Na trećem mjestu prostorija se našla garderoba kojoj su ispitanici dali ocjenu 7,3 od 10.

Koja je prostorija u kući najgora za intimne odnose?

I dok su prva tri mjesta ubrzala srca ispitanika tijekom intimnih odnosa, ima i onih prostorija koje su podbacile. Intimni odnos u spavaćoj sobi je previše standardan i otkucaji srca su porasli na samo 108 otkucaja u minuti.

Foto: freepik/author/cookie-studio
A.Đ.H.
Povezani sadržaj