Objavljeno 10.02.2020.

Otkriveno koliko često muškarci i žene mijenjaju posteljinu nakon seksa!

Mnogo vremena provodimo u krevetu, a zapitamo li se nekada da li dovoljno često mijenjamo posteljinu i koliko često s obzirom na igrice pod plahtama?


Istraživanje koje je provela tvrtka Mattress Advisor na 1.000 osoba otkriva koliko dugo čekaju muškarci, a koliko dugo žene na promjenu posteljine nakon seksualnih aktivnosti.

I sve upućuje na to da neke osobe ne mijenjaju postelju dovoljno često, koliko se očekuje, osobito nakon akcije pod plahtama.

Istraživanjem je otkriveno kako prosječno muškarci posteljinu mijenjaju nakon 11 dana, a žene nakon četiri. Nakon seks za jednu noć muškarci će posteljinu promijeniti nakon 18 dana, a žene nakon dva dana.

Dok slobodni muškarci priznaju kako posteljinu mijenjaju svakih 45 dana. Muškarci će češće promijeniti postelji ako misle kako bi mogli imate 'sreće' s nekom ženom, ali to opet ovisi o tome koliko često djevojke dovode doma.

43 posto muškaraca će promijeniti posteljinu prije izlaska u grad ako smatraju da postoji šansa za seks nakon izlaska, dok će to učiniti 33 posto žena. No, ako je seks zagarantiran nakon zabave 49 posto muškaraca i 39 posto žena će promijeniti posteljinu.

Prosječna osoba mijena posteljinu svaka 24 dana, muškarci i žene u vezi to čine i češće, dok su najveći čistunci parovi u braku.

Foto: shutterstock
A.Đ.
Povezani sadržaj