Objavljeno 24.09.2019.

Način na koji se prema tebi odnosi otkriva koliko te cijeni

U jednom trenutku veze kada se već dobro upoznate postane najlakše reći 'volim te', dok je puno teže to pokazati ponašanjem.


Način na koji se tvoj partner odnosi prema tebi bez izražavanja ljubavi riječima, je ono što uistinu otkriva veličinu ljubavi.

Pažljivo te sluša
Kada te bolja polovica pažljivo sluša bez obzira radi li se o tužnom ili sretnom dan, to pokazuje razinu povjerenja u vašem odnosu.

Voli se maziti jednako kao i ti
U ljubavi, maženje je jedna od najljepših privilegija veze. Ako se partner i ti jednako volite međusobno maziti, to otkriva kako cijenite intimnost koju dijelite.

Podržava te u ostvarenju osobnih ciljeva
Biti u vezi ne znači biti zajedno 24 sata na dan. Ljudi u vezi su dvije odvojene osobe s različitim ciljevima i snovima. Kada te partner potiče i ohrabruje u ostvarenju osobnih želja, to znači kako cijeni tvoj osobni prostor.

Pomaže ti u kućanskim poslovima
Ako mu nije problem pomoći oko kućanskih poslova svakodnevno, to otkriva kako te smatra ravnopravnom u svemu. Jednakost u vezi je i više nego poželjna.

Rado o tebi priča svojoj obitelji
Jasan znak kako se ne šali u vezi s tobom je činjenica da o tebi priča s obitelji i prijateljima, a to znači kako cijeni obvezu i kako je s tobom iz pravih razloga

Foto: pixabay
A.Đ.
Povezani sadržaj