Objavljeno 06.05.2020.

Kako se nositi s prekidom veze?

Nakon prekida veze velika većina nas voli biti sama sa sobom i svojim mislima i tako se nakon nekog vremena izgubimo u razmišljanjima. No, i za taj problem postoji pomoć.


Ako niste raspoloženi za druženja i to je prihvatljivo, ali dok ste sami pokušajte ponovno pronaći sebe.

Morate prepoznati kako je biti bez partnera i kako to utječe na vaš identitet. Sjetite se kako se osoba koja ima svoje ciljeve i želje i trebate ih postići.

Trenuci usamljenosti će biti neizbježni, ali bitno je pronaći zdrave načine da iskoristite vrijeme za sebe umjesto da se uvalite u dekicu i tugujete. Kako bi potaknuli pozitivnu energiju pokušajte vježbati ... čitati ... i na taj način aktivno potrošiti vrijeme.

Dok je prekid još frižak, biti samac je bolno. Pod svaku cijenu izbjegavajte pratiti putem interneta što vaša bivša ljubav radi. Mozak morate usredotočiti na druge stvari jer nećete ništa postići gledajući njihove objave na društvenim mrežama.

Žalovanje je nužan dio proces preboljena prekida. Vaša obitelj i prijatelji tu su za vas i uz njih ćete biti okruženi ljubavlju. Pronađite za sebe novu budućnost i krenite dalje.

Foto: freepik
A.Đ.
Povezani sadržaj