Objavljeno 09.11.2021.

Kako prekinuti spoj koji je totalna katastrofa?

Ne morate biti nešto previše iskusni s izlascima na spojeve da bi znali kako oni ponekada mogu biti (zastrašujuće) neugodni. Ponekada s nekim vrijeme jednostavno leti uz razgovor, dok ima i onih spojeva koji su poput noćne more koja nikada da završi.


Ako se nađete u situaciji da se nalazite na mučnom spoju i gdje uz sav trud ne pronalazite zajedničke interese, terapeutkinja za parove Meredith Prescott savjetuje kako se najbolje izvući...

Vjerojatno ćete se naći u situaciji u kojoj želite barem malo ostati ljubazni, što je sasvim uredu. Međutim, možete i odustati od ljubaznosti ako je spoj bilo toliko dosadan ili pak potpuna katastrofa. Nemate potrebu biti prisiljeni reći kako ste se dobro proveli ako zapravo niste.

Apsolutno nema potrebe lagati

Scenarije loših spojeva smo mogli bezbroj puta vidjeti u filmovima pa netko na užasnom spoju odlazi na zahod, nazove prijatelja koji ga par minuta kasnije zove s 'hitnim' slučajem zbog kojeg odlazi sa spoja. Ovo svakako ne bi trebao biti prvi izbor kojemu bi pribjegli na lošem spoju.

Meredith savjetuje nešto poput izjave 'Bilo je lijepo upoznati te i cijenim što si došao/la, ali ne osjećam romantičnu povezanost' ili 'Cijenim što si došao/la ovdje da me upoznaš, ali mislim da ću sada otići'.

Najgore što možete učiniti je da pošaljete pogrešnu poruku kako ste zainteresirani kada niste.

Foto: freepik
A.Đ.H.Povezani sadržaj


Popularno na blogu