Objavljeno 18.01.2022.

Iskustva života s cimerom suprotnog spola

Novo istraživanje otkriva kako je iznenađujuće veliki broj ljudi zainteresiran za romantičnu ili seksualnu vezu s ljudima s kojima žive - cimerima.


Tvrtka AreaVibes anketirala je preko 900 osoba i otkrila kako 57 posto žena smatra privlačnima svoje cimere, dok 74 posto muškaraca isto to misli za svoje cimerice.

Svaka treća anketirana osoba otkriva kako je imala seksualni odnos sa svojim cimerom / cimericom. 26 posto anketiranih priznaje kako im je teško izlaziti na spojeve i upoznavati nove osobe dok žive s osobom suprotnog spola.

Aktivnost koju cimeri suprotnog spola najčešće čine zajedno su gledanje TV-a ili filmova (82 posto), 53 posto se zajedno druži s prijateljima, 49 posto njih zajedno kuha u stanu dok 41 posto zajedno izlaze na večere u grad. Samo 3 posto anketiranih priznaje kako ne provode vrijeme s cimerom, cimericom.

Čini se kako se većina osoba osjeća ugodno po pitanju života s osobom suprotnog spola te to za njih ne predstavlja problem. 

Većina anketiranih osoba je rekla kako im je život s osobom suprotnog spola pozitivno iskustvo koje ih je pripremilo za život s partnerom u budućnosti.

Foto: freepik
A.Đ.H.Povezani sadržaj


Popularno na blogu