Objavljeno 02.02.2023.

Google tražilica otkriva najpopularnije poze

Nova anketa koju je proveo Cult Beauty, temeljena na analizi podataka Google pretraživanja, otkriva koje su to najpopularnije intimne poze diljem svijeta.


Ljudi imaju omiljene poze, a pretraživanja na Google otkrivaju koje su najpopularnije, a uz to i kako je pretraga za intimnim pozama značajno porasla u posljednjih godinu dana.

Prema analizama, trenutno najtraženija poza je doggy style koja na Google tražilici u mjesec dana ima više od 820.000 pretraživanja. Slijedi ju misionarska poza s 600.000 pretraživanja i obrnuta kaubojka s 480.000 pretraživanja. Dok je kaubojka pretraživana 390.000 puta, a poza 69 360.000 puta.

Doggy style je najpopularnija poza u Kanadi, Singapuru, Grčkoj i Južnoj Africi, a obrnuta kaubojka u Velikoj Britaniji, Irskoj, Norveškoj i Argentini. Nizozemska najviše istražuje misionarsku pozu, Njemačka je na prvom mjestu pretraživanja rangirala doggy style, a Francuska pozu kaubojka. Španjolska, Turska i Brazil najviše istražuju kaubojku, a Danska, Belgija i Poljska pozu 69.

Foto: freepik/racool-studio
A.Đ.H.

Povezani sadržaj