Objavljeno 08.02.2023.

Fitnes spoj je najnoviji trend - i uopće nije loša ideja!

Najnoviji trend 2023. u svijetu spojeva i izlazaka se zove 'fating' ili 'fitness spoj' koji umjesto tipičnog pića i večere predstavlja zajednički odlazak u teretanu ili u šetnju / na trčanje kroz park kao izbor za upoznavanje.


Zdrave navike su hit, a posebno su dobro došle u svakoj vezi. Bilo da se dogovarate za prvi spoj ili deseti, vježbanje u dvoje puno je zabavnije, a samo zahtjeva da izađeš iz svoje zone komfora.

Prednosti fatinga:

1. Vježbanjem se oslobađa endorfin, hormon koji nas čini sretnijima.
2. Parovi koji zajedno vježbaju sretniji su u svojim vezama i imaju više povjerenja jedno u drugo. 
3. Provođenje zajedničkog vremena na vježbanju pomaže parovima da se osjećaju blisko, a njihov odnos se jača jer rade zajedno kao tim.
4. Dok se osoba kreće i vježba, možeš najbolje pročitati osobnost potencijalnog partnera.
5. Vježbanje nas tjera van iz zone udobnosti. 'Fating' spoj nam omogućuje da vidimo tko je druga osoba i kakva je kad se bori.
6. Tjera te da budeš aktivan, za razliku od spoja za večerom na kojoj si nepomičan i usredotočen na razgovor. 'Fating' te potiče da budeš aktivan i razgovaraš o svemu što se u trenutku događa.
7. 'Fating' spoj je 'štedljiv'. Odlazak u šetnu, vožnja biciklom ili koturaljkama je spoj koji zahtjeva kreativnost, a pri tome te ne košta novca. I garantira zabavu.

Fitness spoj je super način da se eliminira neugodna tišina, kada ste u pokretu imate puno toga za razgovor.

Foto: freepik/artursafronovvvv
A.Đ.H.
Povezani sadržaj