Objavljeno 28.04.2015.

Što linija srca govori o vašem ljubavnom životu i odnosu prema drugima

Znate li koja je to linija srca na vašem dlanu? Linija srca važan je pokazatelj vaših osjećaja i svega onoga što se vrti oko ljubavi.


Pogledajte sliku kako bi znali o kojoj se liniji radi, jer ona je odgovorna za to hoćete li biti voljeni i voljeti. Ona započinje ispod kažiprsta ili srednjeg prsta te se proteže do ruba dlana sa strane malog prsta.

A) Ukoliko vaša linija srca započinje ispod srednjeg prsta rođeni ste da budete vođa - ambiciozni, samostalni, inteligentni te imate izražene osobine prosuđivanja i donošenja odluka. Manje ste osjećajni i hladni prema drugima.


B) Ukoliko vaša linija srca započinje između srednjeg prsta i kažiprsta onda se obzirni i nježni prema drugima. Uz to ste i neodlučni, odnosno oprezni kada su drugi u pitanju, ali ste osoba od povjerenja. Raspolažete zdravim razumom kada odlučujete.


C) Ukoliko vaša linija srca započinje ispod kažiprsta imate iste osobine kako osoba kojoj linija srca započinje ispod srednjeg prsta (A).


D) Ukoliko vaša linija srca započinje između kažiprsta i palca, osoba ste puna strpljenja, brige, dobronamjerna i meka srca. Ove riječi vas najbolje opisuju.

Foto: news-amazingworld
A.Đ.
Povezani sadržaj