Objavljeno 18.07.2023.

Društvene igre za nezaboravnu djevojačku i momačku zabavu

Iz kreativne radionice 'Slova pišu priču' dolazi nam nešto novo. Riječ je društvenim igrama za djevojačku i momačku zabavu koje su smišljene, kreirane i napravljene u Hrvatskoj s ciljem da djevojačka i momačka postanu i ostanu nezaboravne.


Djevojačka Zabava je društvena igra koja podiže atmosferu, zbližava team bride i garantira nezaboravnu djevojačku večer! 

Mlada, kuma i ostale djevojke prolaze kroz niz zabavnih polja kreiranih baš za proslavu djevojače večeri, pa tako na primjer ispunjavaju zadatke kao što su piješ ako nemaš odjevnu kombinaciju za vjenčanje ili reci mladoj savjet za uspješan brak.

Na ploči se nalaze i polja za izvlačenje dva tipa kartica, PIJEŠ AKO i ISTINA/IZAZOV ispod kojih se kriju dodatni zadaci, npr. piješ ako si vidjela vjenčanicu ili jesi li ikada imala profil na Tinderu /pokaži svima svoje najbolje plesne korake.

Do cilja igre mlada prolazi kroz 5 ključnih polja na kojima se nalaze strugalice, a ipod svake od njih se nalazi pitanje za mladu. Ukoliko mlada uspješno prođe kroz svih 5 polja sa strugalicama osvaja diplomu SPREMNA ZA UDAJU koju ispunjava i uručuje kuma. 

Uz igru dolazi i IZJAVA kojom djevojke svojim potpisom potvrđuju nekoliko fora izjava, a između kojih je i da sve što se dogodi na djevojačkoj zabavi ostaje na djevojačkoj zabavi.

Momačka Zabava je društvena igra koja podiže atmosferu, povezuje ekipu i garantira nezaboravnu momačku večer!

Mladoženja, kum i ostali igrači prolaze kroz niz zabavnih polja kreiranih baš za proslavu momačke večeri, pa tako na primjer ispunjavaju zadatke kao što su piješ ako se nikad nisi napio s mladoženjom ili reci mladoženji savjet za uspješan brak.

Na ploči se nalaze i polja za izvlačenje dva tipa kartica, PIJEŠ AKO i ISTINA/IZAZOV ispod kojih se kriju dodatni zadaci, npr. Piješ ako si imao problema s policijom ili Ako ti ostane 24h života, što bi radio? 

Do cilja igre mladoženja prolazi kroz 4 ključnih polja sa QR kodovima koje mora skenirati, a iza svakog koda se nalazi zadatak za mladoženju. Ukoliko mladoženja uspješno ispuni sva 4 zadatka iza QR kodova, osvaja diplomu SPREMAN ZA ŽENIDBU koju ispunjava i uručuje kum.

Uz igru dolazi i IZJAVA kojom igrači svojim potpisom potvrđuju nekoliko fora izjava, a između kojih je i da sve što se dogodi na momačkoj zabavi ostaje na momačkoj zabavi 
 

PR članak
Povezani sadržaj