Objavljeno 09.11.2021.

Nek' ti se poslože sve kockice ovih blagdana uz Dorinu i Mustru

Vrijeme blagdanskog darivanja sve nam je bliže, a ideja za poklone nikada previše! Čestitati nekom blagdane, rođendan ili neki drugi važan dan možemo na stotine načina, ali ima li boljeg od onog koji dolazi s čokoladom?


Još kad omiljenoj slastici dodate dizajnersku šalicu s prigodnom porukom, nema šanse da osoba koja prima poklon ostane ravnodušna. Kako bi nam olakšali potragu za savršenim darom, Kraš i Mustra udružili su svoje strasti prema čokoladi i dizajnu te su ovih blagdana predstavili atraktivno posebno pakiranje koje će svakom popraviti dan.

U prigodnoj kutiji nalaze se četiri neodoljive Dorine - Mliječna, Ledena, Lješnjak i Keks - te porculanska šalica hrvatske proizvodnje s prepoznatljivim Mustrinim natpisima „Pomalo“ i „Oborilo me“ te novim vizualima „Stavljam sve na kocku“ i „Pao mi je šećer“ ekskluzivno osmišljenim za ovu kolekciju šalica. Ovo je pakiranje odličan poklon kada želimo nekog razveseliti, nasmijati, oraspoložiti ili mu samo pokazati da nam je stalo. Također, idealno će se uklopiti i u svaku privatnu kolekciju šalica i porculanskog posuđa te oduševiti goste i uljepšati kućna druženja.

Zahvaljujući Krašu i Mustri, ovih blagdana možemo poručiti voljenim osobama da točno znamo što im treba – šalica koja ih razumije i četiri ukusne čokolade kao nepogrešiv recept za slaganje svih kockica. Dorina & Mustra pakiranja dostupna su u ograničenim količinama na policama svih većih prodajnih mjesta te u Bonbonnièreama Kraš.

O Dorini
Od 1911. godine Kraš njeguje tradiciju izrade najfinijih čokolada koje su od tada sinonim za neupitnu kvalitetu. Pod novim imenom Dorina, Kraš je još 1996. godine predstavio jedan od svojih najuspješnijih brendova i od tada sladokusce diljem svijeta Dorine osvajaju već na prvu kockicu. U bogatoj paleti okusa, od mliječne do onih oplemenjenih orašastim plodovima te punjenih najfinijim kremama i keksima, svatko će pronaći svoju omiljenu. Dorina daje jedinstveni osjećaj prave čokolade s dominantnim okusom kakaa i izraženim mirisom čokolade zbog čega njezin čokoladni okus duže traje. Ona inspirira u svakodnevnim životnim trenucima. Za nekog će mali prijelomni trenuci biti veliki, dok bi za nekog drugog taj isti veliki prijeloman trenutak bio mali. Pružajući jedinstven doživljaj čokolade uvijek je tu za inspiraciju, snagu, hrabrost i odlučnost. Prelomi i uđi u čokoladni svijet neodoljive Dorine.

O Mustri
Brend Mustra bavi se vizualnim komunikacijama kroz street fashion i druge dizajnerske proizvode. Brend je u potpunosti domaći, a svaki komad ručno je i s ponosom proizveden u Hrvatskoj. Svi proizvodi imaju certifikate ECO i ISO te daju značajan doprinos podizanju svijesti o potrebi očuvanja okoliša i prirode u svim oblicima gospodarskog i društvenog djelovanja. Iza brenda i vizije stoje tri prijateljice, Dalmatinke Romana Dujmić, Marijana Prgomet i Ivana Pamuković. Prvi T-shirt Mustre su predstavile prije osam godina,  a danas  gotovo da nema države u koju ne plasiraju svoje kreativne proizvode. 

PR članak
Povezani sadržaj