Objavljeno 23.11.2021.

Craft ŽićBox poklon paket - spoj vrhunskih hrvatskih proizvoda

Poduzetnička obitelj Terabotanika, koja se bavi izradom dugotrajnih biljnih terarija ove godine nastoji podržati kampanju #kupujmolokalno.


Terabotanika se tako udružila s Taman Chocolates, Sapoon, Volim Ljuto i pašmanskim OPG Matulić te su kreirali jedan pravi mali obiteljski poklon paket u božićnom ruhu.

Tražili su male poduzetnike koji dijele isto mišljenje, a to je promocija hrvatskog proizvoda, ručnog rada, inovativnih ideja, a samim time i kvalitete. 

Htjeli su kreirati poklon paket za različite uzraste i široku publiku gdje svatko može naći nešto za sebe. Terrabotanika i Sapoon su već prije surađivali, ali su odlučili proširiti tim za blagdanski paket da bude bogatiji i šarolikiji, a za proizvode Volim ljuto, Taman Chocolates i OPG Matulić su već provjereno znali da su kvalitetni i pouzdani.

Pratili su radove i drugih malih poduzetnika, ali upravo tim od ovih 5 malih proizvođača se pokazao kao pun pogodak što se tiče suradnje, kombiniranja iskustva i dosadašnjeg rada.

Zbog svoje raznolikosti proizvoda, paket može biti i odličan poklon za cijelu obitelj gdje bi svatko pronašao nešto za sebe. Proizvodi u njemu su mirisni i njegujući (sapun i melem), za trenutke uživanja i opuštanja (čokolada i keksić), ali i trajni (biljni terarij koji je odličan je ukras svakom interijeru). 

Kupnjom Craft ŽićBox paketa možete biti sigurni da je 100 % ručno izrađen, čokolada se proizvodi od samog zrna kakaa do čokolade, melem od uzgoja maslina koje su glavni sastojak melema, pa čak su i božićne kapice na terariju ručno kreirane, rezane i lijepljene - ništa nije prepušteno slučaju!

Craft ŽićBox poklon paket, božićni je paket s proizvodima malih proizvođača, udruženih oko iste ideje i vođeni željom da ovog Božića kupujemo lokalno, podržavamo hrvatski proizvod, nagradimo male vrijedne ruke, te da kupcima omogućimo kvalitetne proizvode. 

U paketu se nalazi 5 proizvoda:
- OPG Matulić - pašmanski melem od maslinovog ulja, pčelinjeg voska i lavande.
- Sapoon - Red Velvet Donut - sapun od maslinovog, kokosovog, palminog i suncokretovog ulja te kakao maslaca-
- Taman Chocolates - tamna čokolada s hrskavim biskvitom i bogatom mješavinom aromatičnih začina. 
- Miscotti i Volim ljuto - Naughty or nice slatko ljuti keksić.
- Terrabotanika - mali biljni terarij u staklenci s prigodnom božićnom kapicom.

Paket dolazi u ograničenim količinama, ne šalje se zbog osjetljivog sadržaja, nego se preuzima u trgovini Spicy Days u Zagrebu.

PR članak