Sirove strasti

Objavljeno 30.05.2017.

Želja za tobom pretvara me u zvijer zbog koje griješim bez kajanja

Tvoj sam zarobljenik, teško da ću se ikada odvići ove ovisnosti koja se kod mene razvila prema tebi. Želja je toliko velika da se sama sebi divim gdje pronalazim snagu da se kontroliram.


I to koliko se uspijem kontrolirati, uvijek padne u vodu onda kada popustim i posustanem. Potrčim ti u zagrljaj, željna tvojih zagrljaja, poljubaca, dodira... Teška je to ovisnost! Vjerojatno najteža ljudskog roda. Biti ovisan o nekome i da taj netko od trenutka kada mu se prepustiš u zagrljaju ima svu kontrolu nad tobom.

Tada je bitan samo taj trenutak! Ne razmišljam o pogreškama niti posljedicama. Koristim svaki dio svoje slabosti prema tebi da uživam u svemu vezano uz tebe. To je poput sna iz kojeg se nikada ne bih probudila. Ne žurim, potpuno omamljena tobom ... promatram, upijam, dodirujem, milujem, ljubim, želim i ne kontroliram se. Doza strasti i emocija može se 'rezati nožem'. 

Pročitaj još tekstova od blogerice Miss Dita


Teška ovisnost. Nekontrolirana želja. Uvijek ispočetka, ista priča, isti scenarij ... izgubljena, opijena i sretna. Ne odustajem sve dok imaš energije da obuzdaš moju požudu. I svaki novi susret sam te toliko željna da se pretvaram u zvijer koja te se ne može zasititi. 

Tako smo oboje naviknuli, potrebna nam je povremena naša priča, jedna večer u kojoj se nekontrolirano prepuštamo jedno drugome bez suvišnih pitanja i rasprava. Trenutak u kojem postajemo jedno bez obzira koliko smo svjesni da ne trebamo. Da griješimo - svjesno, ali s potpunim užitkom. Bez kajanja.

Miss Dita




Povezani sadržaj