Sirove strasti

Objavljeno 30.05.2015.

Sumnjivi momci

Kad biste se našli u situaciji da za vrijeme večernjeg džoginga u šumarku na periferiji grada zateknete dva muškarca oskudno odjevena, doduše u sportsku odjeću, koji ne trče kao vi, što biste u prvi tren pomislili? Vjerojatno, isto što i ja...da su ljubavnici!


Ma, ne bih se ni trznula na to da nisam prepoznala jednog od njih, mog susjeda, a jedno kratko vrijeme i učenika, Davora, zgodnog momka od nekih dvadesetak godina kod kojeg sam čak gajila neke nade, obzirom da sam već neko vrijeme bila bez muškarca i da me je on uvijek vrlo ljubazno pozdravljao kad bismo se sreli u susjedstvu, dajući mi pri tome, barem mi je to tako izgledalo, nedvosmislene znakove da mu se sviđam.

I on je mene prepoznao, naravno, a kad je još i shvatio kako ih začuđeno gledam, instinktivno se počeo opravdavati i braniti:-Susjeda, nemojte krivo pomisliti!

- Što imam pomisliti...- reagirala sam pomalo nespretno. - ...oprostite na smetnji!
- Znao sam... - nastavio je dok mi je lagano prilazio. - ...sigurno mislite da smo nekakvi pederi?
- Mene se tuđa seksualna opredjeljenja ne tiču... - rekla sam, namjeravajući otići. - ...u stvari, što vas, uopće, briga što netko misli.
- Ne bi me bilo briga da je istina... - nije se dao ušutkati. - ...ali kad nije, onda ne bih želio da netko stekne krivi dojam...naročito ne vi!
- A zašto „naročito ne ja“? - upitala sam, sva polaskana.
- Zato što mi se odavno sviđate i mislio sam da imam neke šanse kod vas. - postao je konkretniji.
- To sad kažeš samo zbog ove situacije... - iskazala sam nevjericu, ujedno mu dajući manevarski prostor za akciju...ili uzmak.

Naime, obojica su bili zgodni momci, kakvih se žena poput mene nikada ne može zasititi, tako da sam bila spremna na sve.
A tada se u razgovor ubacio i Davorov frend:
- Istina je, često priča o susjedi Lauri...pretpostavljam da ste to vi...ja sam mislio da izmišlja, ali sad kad sam vas vidio...moram reći da izgledate bolje uživo...

- Hvala na komplimentu...bila sam osvojena. - ...ali to još uvijek ne znači da niste pederi...
- A kako da vam to dokažemo? - upitao je Davor, kad mi se sasvim približio.
- Poševite me... - ponudila sam se. - ...pa vam možda i povjerujem.

Očito ne očekujući da ću im se tako otvoreno ponuditi, momci su se pogledali s neskrivenom nevjericom na licima, pa veselo uglas uskliknuli:
- Nema problema!!!

Zatim su mi prišli i počeli me dodirivati poput dječačića kad dobiju dugo željenu igračku, šarajući nemirnim rukama po gotovo svim dijelovima moga, od trčanja oznojenog i zadihanog, tijela. Marin, tako se zvao drugi mladić, što mi je u međuvremenu šapnuo na uho, posvetio se milovanju moje čvrste guze, oblih bedara i osjetljivog međunožja, a Davor se pozabavio uskim strukom, bujnim dojkama i vratom, što mi je posebno prijalo, poljubivši me pri tom tako strasno da sam sva uzdrhtala.
Potpuno se prepuštajući njihovim dodirima i milovanjima, osjetila sam da su im se muškosti probudile, jer su se svako malo češali njima o moje bokove...

Na kraju, dok smo se brisali ručnicima, koje su dečki izvadili iz sportskih torbi u kojima su nosili teniske rekete i ostalu opremu, pojasnili su mi da sam ih zatekla u trenucima kad su, vraćajući se s meča koji su odigrali na obližnjem terenu, zastali u šumarku kako bi urinirali.

Shvaćajući zabunu, a ujedno i sretna što je do nje došlo, ponizno sam im se ispričala:
- Sorry, momci! Stvarno sam mislila da ste pederi!

I zato, žene oprez kad naiđete na dva muškarca u prirodi, jer vidite kako prvi dojam može prevariti...pristupite im bez predrasuda...možda vam se posreći kao meni...

Laura R.




Povezani sadržaj








Sirove strasti je blog koji će vas uvesti u svijet vrućih tema iz prve ruke. Neobične priče skoro pa običnih cura za blog Sirove strasti će pisati blogerice Lily Laum, Miss Dita ...

Popularno na blogu