Sirove strasti

Objavljeno 08.03.2016.

Samo ti me vodiš u 'sedmo nebo' užitka

Opet zajedno, napokon zajedno nakon puno vremena ... naša su dva tijela blizu, prepuštena jedno drugome i strepe od čežnje da se spoje.


Ležim ti u zagrljaju, na tvojim grudima, upijam toplinu tvog tijela, miris tvoje odjeće i osluškujem otkucaje srca dok mi ti prolaziš prstima kroz nestašnu kosu. Uživam u trncima koji mi prolaze tijelom i od tih najmanjih dodira. Prstima podižeš moju glavu, pogledi nam se susreću i gubim se u dubini tvojih crnih očiju. 

Usne nam se spajaju u nježne dodire, lagane poljupce kojima je tako malo trebalo da se pretvore u eksploziju strasti. Tako malo, jer se ne možemo kontrolirati. Gubim se u tebi ... prsti su nam isprepleteni, stiskam tvoju ruku sve jače, želeći te zadržati za sebe. I već izgubljena u strastvenoj rijeci mekih poljubaca.

Polako mi svlačiš odjeću ... i ja tvoju, a usne jedva da nam se razdvajaju. Želim te, želim samo tebe. Okrećeš me ... ležim na stomaku, prstima stiskaš moje bradavice ... osjećam laganu bol koja me izluđuje. Ljubiš mi vrat, leđa, guzu i osjećaj je nevjerojatan ... Ne mogu ostati mirna dok ležim pod tobom i na svojim bedrima osjećam tvoju muškost. Odustajem od božanstvenog stanja u koje si me doveo, spretno se okrećem pod tobom ... privlačim te k sebi.

Napokon te osjećam, ispunjavaš me i pružaš mi osjećaj koji nisam doživjela od našeg zadnjeg susreta. Poljupce osjećam na grudima, vratu, usnama ... ne znam gdje sam. Izgubljena u moru tvoje ljubavi, osjećam kako drhtiš, tvoji uzdasi sve su brži i bliži se kraj... Ležiš na meni, ne pomičeš se ... puls nam je ubrzan. I opet shvaćam kako me samo ti vodiš u sedmo nebo užitka.

Miss Dita




Povezani sadržaj








Sirove strasti je blog koji će vas uvesti u svijet vrućih tema iz prve ruke. Neobične priče skoro pa običnih cura za blog Sirove strasti će pisati blogerice Lily Laum, Miss Dita ...

Najčitanije

Popularno na blogu