Sirove strasti

Objavljeno 23.07.2016.

Morska priča - 1. dio

Nema ništa bolje kad ti se usred ljeta oslobodi par dana na poslu i otvori super prilika za provesti produženi vikend na moru. Nije mi se dalo ići sam pa sam se potajno nadao da bi još netko od ekipe mogao uletiti.


Tih dana čuo sam se s jednom frendicom, s kojom inače radim i neke zajedničke poslove, i malo u šali malo u zbilji pitao sam je hoće ići 3-4 dana na more. Očekivao sam odjeb, a ona je kroz smijeh pitala kada i odmah ispalila da je baš tih dana slobodna i da može! Opa... Iskreno, nisam očekivao da će tek tako pristati, ali nije da sam se bunio. Na kraju je još dodala da imam zadatak paziti da joj leđa i guza ne izgore i da se nada da dobro masiram. Hmmmm.... nisam znao kako da si to protumačim, ali ta rečenica me posebno zagolicala.

Par dana prije puta bio sam na poslu kad mi je stigla poruka sa dvije slike nje u badiću i pitanje - zeleni ili plavi, brzo? Poslala mi je to iz dućana, a na slikama je bila njena guza u tom minijaturnom badiću, nisu baš bile tange nego brazilke i to je bilo baš ono... mmmmmmm! Filmski prizor. Totalno sam zaboravio da ima tako dobru guzu i u tom trenutku primjećivao sam sve osim boje badića. Napisao sam zeleni na kraju. Danima sam vrtio tu sliku u glavi, još one poruke o mazanju i masaži... neće lagati da me to nije privlačilo. Jedva sam dočekao odlazak na more.

S obzirom da dolazi iz drugog grada, pokupio sam je tog jutra na autobusnom i krenuli smo na more. Bilo je strašno vruće i jedva smo čekali da stignemo i bacimo se u more. Popili smo kavu u apartmanu, ona se otišla presvući u kupaonu, a na izlasku je tako blizu prošla kraj mene, pogledala me provokativno i nabacila smiješak - nadam se da si ponjeo....... dovoljno kreme za sunčanje. Malo je falilo da se u tom trenutku bacim na nju.

>> Morska priča - 2. dio


Stigli smo na plažu, zauzeli mjesta i krenuli se skidati u kupaće. Krenula je otkopčavati svoje hlačice i odmah sam skužio onaj sexy zeleni badić sa slike. Hmmmm... zanimljivo. Ustali smo i krenuli prema vodi, išla je par koraka ispred mene, a ja nisam skidao pogled sa njene guze. Kakav prizor... Imala je savršenu i veliku guzu, badić je jedva prekrivao strateške dijelove, baš je bila sexy u tim gaćicama. Zavodljivo je hodala prema vodi, a ja sam jedva dočekao da uletim u vodu jer je situacija u mojim hlačicama već postajala kritična.

Pretpostavljam da je to primjetila jer u jednom trenutku u vodi stala ispred mene, prislonila leđa i guzu na mene, lagano prošla guzom po njemu i pitala - imaš nekih problema ili...? :) Naravno da je sve osjetila i nije više ništa trebala pitati. Ostao sam u vodi još minutu-dvije nakon nje kad se cijela stvar vratila u normalu...

Tek što sam se 'spasio' od bliskih susreta i popratnih pojava u vodi – uslijedio je nastavak. Ležala je na ručniku na trbuhu, rukom krenula odvezivati gornji dio badića i pozvala me da je namažem. Naravno, nema smisla da mlada dama izgori zbog mene pa sam to sa oduševljenjem prihvatio. Ostala je ležati samo u tim sexy gaćicama...

Uzeo sam kremu u ruke, sjeo iza nje i krenuo lagano razmazivati po ramenima i leđima. Radio sam to skroz polako i nježno, masirao sam je po leđima, skroz se opustila i ispuštala je tihe uzdahe... mmmmmm. Moram priznati da je i meni to bilo zanimljivo, bilo je baš sexy i nekako... blago napaljujuće. Totalno sam zaboravio da se nalazimo na plaži. Razmazivao sam je i masirao sve niže po leđima, a onda je u jednom trenutku kroz smijeh ispalila – pošpricaj me i po guzi. Svakakve scene su mi se u tom trenutku vrtile po glavi...

Uskoro nastavak....

Mr. Gray

Foto: pinterest
Povezani sadržaj