Sirove strasti

Objavljeno 20.04.2016.

Masaža je bila neizbježna i povrataka više nije bilo...

Stajali smo pored stola... Stisnuo sam se skroz uz njeno tijelo. Jednom rukom obuhvatio sam je oko trbuha ispod majice, a drugom sam joj pomaknuo kosu s vrata i pridržavao. Lagano sam primaknuo svoje usne na njezin vrat i nježno dodirivao... iza uha pa opet niže niz vrat.


Osjetio sam da je trnci prolaze... Skinuo sam joj majicu i nastavio u istom ritmu. Bila je samo u crnom čipkastom grudnjaku, uživao sam u pogledu na njezino tijelo i golu kožu. Mazio sam je po vratu, leđima, trbuhu...a u sekundi su moje ruke završile na njezinim toplim grudima.

S obzirom da je bila skroz naslonjena guzom na mene, vjerujem da je morala osjetiti izbočinu u mojim hlačama. Jednostavno se nisam mogao kontrolirati...

Uhvatio sam je za ruku i krenuo prema sobi.

Konačno je došla na red i ta toliko željena masaža. Red je vratiti dugove, naravno s kamatom. :P Legla je na krevet, a ja sam sjeo na njenu guzu i krenuo lagano masirati po vratu i ramenima. Ona je zatvorila oči i uživala u svakom mom pokretu... Masirao sam je sve niže i niže niz leđa, a moja ruka je sve češće završavala na njenoj guzi, često i ispod ruba tajica. Nije se uopće bunila zbog toga... 

Masirao sam je po guzi, rukama išao sve niže ispod tajica, sve više su se nazirale njezine crne tangice. Bio je to baš napet trenutak, srce mi je ubrzano kucalo i jedva sam čekao da tu guzu koju sam često zamišljao konačno ugledam. Povukao sam lagano tajice prema dolje i skinuo ih, ostala je samo u gaćicama. Hmmmmm... Kakav prizor! U sekundi sam se napalio.

Imala je stvarno super guzu, veliku i okruglu, a u kombinaciji s ovim tangicama - vrh! Masirao sam joj guzove, stiskao sve jače, kružio rukama po njima... Baš sam uživao u tome. 

Pogled i prsti sve češće su mi 'slučajno' završavali između njene guze, izluđivala me sama blizina njene mačkice i pogled na nju. Povremeno bi masirajući guzu prošao prstima cijelom dužinom po njoj preko gaćica, bila je topla, mekana i već pomalo vlažna. Ona bi svaki put ispustila tihi uzdah.

U jednom trenutko nisam se više mogao kontrolirati. Stavio sam cijelu ruku na gaćice i njenu mačkicu, to je bilo to! Povrataka više nije bilo...

Mr. Gray





Povezani sadržaj