Sirove strasti

Objavljeno 16.10.2016.

Jesen u gradu - 1. dio

Trebao je to biti dosadan kišni jesenski vikend u stanu. Bio je petak i upravo sam završavao zadnje stvari na poslu kad mi se javila kolegica na chat.


Ona stanuje u drugom gradu, baš dugo se nismo vidjeli, a nedavno mi je napravila jednu uslugu i obećao sam (u najmanju ruku) častiti pizzom kad se vidimo. Razmjenili smo par poruka, usput sam rekao da sam sam za vikend, a ona je na to ispalila - mogao si zvati na masažu. Mooolim? Pročitao sam još jednom što je napisala, nasmijao se i u zezanciji napisao da evo što se mene tiče može odmah krenuti. Nije prvi put da smo se tako zezali... Napisala je da mora ići nešto obaviti i da se čujemo. 

Očekujem...


Ugasio sam komp, spremio stvari i krenuo prema autu... kad mi je došla poruka na mobitel. Poslala mi je selfie iz spavaće sobe u turbo sexy kompletiću, imala je samo tangice i čipkasti korzet na sebi uz poruku - 'Može ovako? Krećem za 5 min, naporan mi je bio tjedan, radila sam dvije noćne i očekujem bruuutalno dobru masažu. I ne zaboravi šampanjac!'.


Ne da sam bio iznenađen, nego ono... u šoku, adrenalin me u sekundi udario u glavu. 'Šampanjac se već hladi' - odgovorio sam i požurio u stan. Već od same pomisli na to bio sam izvan sebe, zadnji put kad sam ostao 'dužan masažu' završilo se predobrim druženjem u njezinoj hotelskoj sobi, uz obostrano višestruko zadovoljstvo. :)

'Ja sam spremna, a ti?'


Otišao sam po nju oko 8 na kolodvor, odlučili smo prvo otići negdje na pizzu. Prvo što sam primjetio dok je sjedala za stol bila je ultrakratka minica ispod koje se vidio rub sexy samostojećih čipkastih čarapa. Ne znam da li se suknja 'slučajno' pomaknula tako visoko, ali bio je to prizor koji me je raspametio. Popili smo još čašu vina, a onda sam osjetio kako ispod stola ide svojim stopalom sve više niz moju nogu. Došla se skroz do gore, otpila zadnji gutljalj vina i rekla zavodljivim glasom - 'Ja sam spremna, a ti?'


Da, spreman mislim se ja... Izašli smo iz restorana i otišli prema autu na mračni parking. 'Nisi mogla dočekati desert?' - pitam ja kroz smijeh, a ona mi odgovori - 'Čeka me u stanu!' i krene me poljubiti. Nagnuo sam je prema autu, primio rukom iza glave i nastavio s poljupcem. Druga ruka mi je već bila na njenoj guzi. Čvrsta, okrugla i sexy guza... jedva sam čekao staviti ruku na nju. Suknjica se već skroz zadignula tako da su mi ruke već bile na njezinim tangicama.

...

Mr. Gray

Foto: pintrest




Povezani sadržaj