Sirove strasti

Objavljeno 20.09.2018.

Išla sam protiv glasa razuma i uživala s tobom do kraja

Od trenutka kada sam shvatila da mi se sviđaš i da te gledam na drugačiji način, znala sam da se trebam povući. Znala da to nije najbolja ideja, ali išla sam protiv glasa razuma.


Istina je, nisam išla protiv sebe i svoje želje. Jasno sam ti dala do znanja da te gledam na drugačiji način, što je tebe oduševilo, ali i iznenadilo. Kada sam napravila prvi korak, malo sam usporila. Na trenutak sam pomislila poslušati svoj glas razuma. Uspjela sam držati se podalje, sve dok te nakon dva mjeseca nisam srela. Ti si me odlučno i strastveno poljubio te rekao kako večeras trebamo biti zajedno.

Odmah sam znala kako te želim. Nisam previše razmišljala. Mekoća tvojih usana bila je prisutna na mojima i javila sam ti da dođeš po mene. Čekao si me na obližnjem parkingu. Neodoljivo zgodan si stajao ispred mene, nježno me poljubio, pogledao u oči i izgovorio neke opasne stvari. Krenuli smo do tebe.


Pročitaj još tekstova od blogerice Miss Dita


Nisam te poznavala, a bila sam tako opuštena i tako smirena. Dok sam u sobi stajala ispred tebe, jednom si rukom skinuo moju haljinu otvorenih leđa, privukao me sebi, stala sam na prste da te poljubim, a onda si me lagano podignuo i odnio do kreveta.

Tijelo mi je bilo puno tvojih dodira i poljubaca. Uzdisala sam sve glasnije, čekajući da te osjetim. Nadvio si se nad mene, nježno me pogledao, osmjehnuo se i tada sam te osjetila. Polako i zaigrano si vodio igru u kasnoj noći, a ja sam uživala od početka do kraja.

Miss Dita




Povezani sadržaj