Sirove strasti

Objavljeno 06.04.2016.

Idem, umirem ... ja ne želim i više ne mogu biti u tvojim igrama

Pozvao si me da dođem po tebe na posao, stižem i čekam u autu, sjedim zavaljena na sicu i gledam prema izlazu kad ćeš doći, klima radi, vruće je ... stiže tvoja poruka u tvom stilu, samo upitnik, ono dal` me ima, a ja u svom stilu odmah pišem i pišem i vidim te kako dolaziš i čitaš još uvijek i smiješ se, sjedaš u auto i odmah me vučeš sebi, u krilo i grliš i ljubiš.


Moja poruka je to vjerojatno izazvala, a glasila je 'idemo na plažu tražiti glumicu, naravno između ostaloga napisanoga...jer ja ne znam stati, kad si ti u pitanju, ti si mi inspiracija, ti si moj život, ti si moj dah, svaki treptaj.'

Stižemo na divlju plažu, jer se ipak moramo dogovoriti o scenariju koji želiš, a ja sam tu da ti ispunim svaku maštu, svaku želju, svaku i najmanju pomisao tvoju, okupirao si me, kao da si magični vilinski prah posuo po meni i ništa više ne vidim i ne osjetim, samo tebe.

A ne treba nam baš nitko, kad ćeš to shvatiti, kad ćeš prestati sa svojim igricama i zahtjevima, kada ćeš me prestati šetati i tražiti nemoguće, a sve nemoguće je postalo moguće jer ti si moj san i želim biti uz tebe, sve barijere sam srušila i svaku ti želju ispunjavam.

Sjena stijene nam se učinila oboma idealno mjesto i donosimo stvari iz auta. Sve sam pripremila, skidamo se i onako goli jurimo u more, loviš me, ali me nema, zaronila sam i evo me ispod tebe, izranjam i ljubim te i bježim u plavetnilo ... osvrćeš se i za mnom krećeš, hvataš i ljubiš, izranjamo bez daha ali poljubac ne prestaje.

Držimo se za ruke i hodamo prema našem mjestu, pijesak pod nogama vruć ... sjedamo na prostirku i košara sa voćem je na redu, hraniš me jagodama i prije svake te ljubim. Liježemo jedno kraj drugoga i mazimo rukama, umoran si i uzimam kremu i mažem leđa, vrat, noge, prelazim na masiranje, opuštaš se i toneš u san. Sunce dolazi i sad trčim u auto po suncobran, štitim te od jarkog sunca, donosim mokru majicu i hladim te, želim da se odmoriš, rijetko spavaš i to me brine.

Opažam dvije dame kako prilaze na obližnji dio plaže, gledam ih kako su orijentirane jedna drugoj, dodiruju se, to nije običan odlazak ... meškoljiš se i budiš, pokazujem rukom na njih i pitam dali želiš da odem k njima. Klimaš glavom da ako hoću, mogu, a ja samo želim da si sretan, želim kada dođemo kući da smo sami jer smo jedno drugom dovoljni, želim ti ugađati.

Pročitajte još priča od blogerica Lily Laum


Zaklanjam te i drugim suncobranom da te ne vide i prilazim im, onako gola I sva od pijeska, smiješim im se i kažem da me namažu kremom, koju pružam i one obje skaču, prilaze jedna s leđa druga sprijeda. Brišu mi pijesak ali se odlučujem oprati i skačem u more, plivam da se ohladim jer me tvoja prisutnost uvijek drži napaljenom ... mokra stižem, brišu me ponovo i mažu kremom, nisu znale gdje bi prije, razmakla sam ruke i noge, a njih dvije, toliko su okupirane sa mnom da te ne vide kako proviruješ iza suncobrana i smiješiš mi se. Okrećem se i ne puštam im olako da me diraju po grudima ... sve su agresivnije i ne mogu se opustiti jer vidim što hoće, da legnem i da me ližu, jedna je već počela. Izmičem se lagano i pogledom te molim da me oslobodiš te stege, ali ti pokazuješ još ne ... i što sad, što da radim?

Molećivo te gledam, ti se zabavljaš, a onda ih spajam jednu na drugu, počinjem ih dirati i pobuđivati kod njih želju za dodirima, polako se okreću jedna drugoj ... smiješ se zadovoljan i zoveš k sebi. U vodu skačem, da sperem svaki trag ženskih ruku sa sebe, tresem se od neugode, ali tvoja želja je i moja želja, vraća mi se raspoloženje i dolazim ti iza suncobrana. Njih dvije su već u ljubavnom klinču ... osjećaš moje vibracije i sve što sam prošla, sjeo si iza mene i zagrlio me i pokrio i ne ispuštaš. Hraniš me komadima jabuke i kruške, ljubiš i odvodiš kući, kažeš, za danas je i previše bilo, pomnije ćemo birati glumice. Zahvalna klimam glavom.

Šum, šuškanje me probudilo, vjetar je ponio grane i udaraju po prozoru. Trebam ustati i zatvoriti, ali kako da odem i sekunde, kako da se pomaknem,  tvoje toplo tijelo uz moje me grije, tvoja ruka je oko moga struka, noga preko mojih, toliko sam opuštena,  ni u snu se ne odvajaš od mene, ne puštaš ni malo. Ležimo na boku, približavam se još bliže i nježnije, blago uvijam i rukama prelazim po bedrima i guzi koju obožavam, namještam ti se u krilo, tvoju ruku prebacujem preko mojih grudi, a drugu ruku na kojoj ležim ljubim.

Mrmljaš i meškoljiš se, spavaš, umoran i iscrpljen, ali ti se puls ubrzava, blagi uzdasi i prodireš u mene, kliziš nježno, u snu me želiš, nježno se gibam, blagi grč istovremeni, erupcija tvoja valovima u meni, stisak tvojih ruku na tren, ljubiš mi vrat, rame i nastavljaš spavati ... a onda tresak prozora, skačemo oboje, zatvaram ga, krećem prema kuhinji, zaustavljaš me i rukama privlačiš u svoje krilo, ljubiš moje oči i usne, vrat, grudi...

Sva bubrim i drhtim, mazim ti leđa i bedro, okrećeš me i poliježeš ispod sebe i lagano se spuštaš, poljubac ne prestaje. Nježno kliziš u mene, prodireš polako, lagano i sve si veći i veći, ruke zavlačiš ispod mene, širim noge,  obavila sam ih oko tebe, rukama prelazim preko leđa, vrata, bokova, bedara i ritam se pojačava, ne želimo kraj, prevrćemo se na bok i tražiš moje grudi, ne dišem, nisam svoja, a mirna i krotka čekam tvoj znak, zastaješ na tren, osjetim tvoj grč, istovremeno smo u ekstazi kojoj nema kraja ... pulsiraš, vibriraš, ne prestaješ. Obgrlio si me i ne puštaš, čvrsto, kao svoju igračku....

Ne odvajamo se, ni jedno ne želi  iz raja poći ... prolaze minute i sati, samo nam ruke maze jedno drugo, tonemo u san pripijeni i nerazdvojni. Dušo moja, ljubavi jedina, zar nam je potrebna igra?

Od svakog dodira međusobnog vibriramo, budim se noćima i sjetna gledam u tebe i pokušavam shvatiti što se događa u tvojoj glavi kad me uporno želiš vidjeti u drugim ženskim rukama. Mazim te i samo moja ruka položena na tvoje grudi izaziva reakciju, samo moj dodir budi u tebi neutaživu glad. Toliko mi je stalo do naše sreće, a moja sreća je biti s tobom u tvom zagrljaju da ću i nadalje biti sve što želiš, jer bez tebe moj život nema boje, okusa, mirisa, bez tebe ne dišem, ne živim, ne postojim. Dobro znaš i igraš se sa mnom, a i kako da odolim ovom prekrasnom tijelu? Duge noge, ruke, nježni prsti, molećiv pogled i osmijeh koji me baca u trans.

Imam čaroliju, imam što želim, imam tebe kraj sebe, a vrijeme ide i donosi neka nova iskustva i želje.

Ti se ne mijenjaš, ne vidiš da sam pomalo umorna i ne znam koliko ću izdržati, previše te volim i zato ću vjerojatno moj odavno spakovani kofer uzeti i krenuti daleko, dok čarolija traje, a vilinski prah si već posipao oko sebe, osjetim i ne želim biti prepreka nekih novih tvojih puteva.

Ne zaboravi, kakvog sam te upoznala, kakav si bio, sjetan, neraspoložen, sam i usamljen, opet ćeš biti u još gorem stanju, sad si okusio sreću, radost, podatnost, ljubav, iskre, vulkan, toplinu, sva čula si aktivirao i dišeš punim plućima, smireno, ravnomjerno, zadovoljno. Danima i noćima se dvoumim i neprekidno pitam, ako odem, da li ćeš me potražiti?

Da li je naša magija dovoljna za dug i sretan zajednički život?

Probudio si ženu u meni, a ja u tebi dječaka, nestašnog i željnog igre i spuštam poljupce izmiješane suzama po cijelom tvom tijelu, pokrivam te, bosonoga odlazim po kofer, šapućem si utješno, važno da si sretan, jer prava ljubav daje slobodu. Samo sam mantil zgrabila i pozvala taxi, da se slučajno ne predomislim, idem, umirem, ali tebi dajem život drugih boja, okusa, mirisa...

Vilinski prah sam osjetila, čarolija je oko mene, magija nikad prestati neće, a ja ne želim i više ne mogu biti u tvojim igrama, želim samo tvoje ruke, samo tebe ... Suze, vriskovi u meni tutnje, bosonoga na prilazu kuće s koferom i cipelama u rukama ... zora se rađa .... umirem lagano..........jer bez tebe nemam života........dušo moja ljubljena.

Još priča potražite na blogu love with no limits i stranici zrelazena.

Lily Laum




Povezani sadržaj








Sirove strasti je blog koji će vas uvesti u svijet vrućih tema iz prve ruke. Neobične priče skoro pa običnih cura za blog Sirove strasti će pisati blogerice Lily Laum, Miss Dita ...

Popularno na blogu