Sirove strasti

Objavljeno 11.03.2016.

I zaluta mi tvoj mail ... hladan tuš za mene

I ne prođe sekunda, a da te ne osjetim, posvuda si oko mene, samo što te ne dotaknem, taj osjećaj ispunjenju me drži i čekam da se pojaviš, na kratko barem, fragmenti tvoga dolaska blješću, vidim te u kuhinji kako prilaziš, potom dodaješ u kupaoni mantil, razgrćeš krevet ... tu si uz mene, neprekidno, ne zanimam ni samu sebe, tjednima, danima ... postala sam opet mali robot sa zadacima koje si postavljam i izvršavam, dobar stari isprobani, provjereni način preživljavanja, nedostaješ mi previše...


Sjetna sam, lutam sobama, ulicama, parkovima, posvuda osjetim tvoje ruke, čujem korake, a ponekad se trgnem jer sam tvoj miris i dah osjetila, poljupce. Budim se noću, stojiš iznad mene i mašeš mi, u magli nestaješ ... snovi i samo snovi, nema te, ne javljaš se i sad mi ništa nije jasno, osim da puno radiš, tako kažeš, druga si vremenska zona, rijetko se podudara naše slobodno vrijeme za online susret.

Pokušavam ti objasniti da se ne volim i da me nije briga ...da ... nije me briga za samu sebe, ne zanima me što će biti sa mnom, idem u pravcu koji sam si zadala, a to je pronaći posao i našu oazu, naše gnijezdo sreće, iscrpljuje me neizvjesnost, a meni kako bude do tada, navikla sam na samoću na osamu, među nepoznatim zidovima i nepoznatim ulicama, nepoznatih gradova. Pomisao na zajednički život me čeliči, potisnula sam sve osjećaje, sjećanja, što mi se dogodilo ...u okovima sam koje sam oduvijek imala, nedirnuta i sama, sa maštom koja mi drži glavu iznad vode, sa željama i nadom ispunjenja bar jedne, a to je naš zajednički život.

Nedirnuta iako si mi bezbroj puta rekao da idem, da se prepustim strasti i neka uživam dok te nema, tvoj uvjet je s drugom ženom, jer ne možeš zamisliti da me ijedan muškarac dotakne, poljubi, koliko si mi o tome govorio i tražio obećanje da ću gledati samo druge žene, neka si odaberem i krenem, a kad dođeš ćeš se uključiti, promatrati i sav naš razgovor bi se svodio na izgled i susret s drugom ženom, toliko si me s tim opsjeo posebno kad si poslao linkove filmova gdje je ono što očekuješ od mene, a o sebi ništa ne govoriš i uvijek kada krenem s pitanjima ti se žuriš ... zbunjena i slijepa od ljubavi ne brojim ni dane ni mjesece naše komunikacije toga tijeka.

Osjećam da nisi dobro, nervozan si, imaš bolove koje ne možeš objasniti, dođu i prestanu, ništa ti ne pomaže ispunjenju ogromne praznine koja se stvorila,  samoća "ubija", tvrdoglavost također ... misli se redovito, ako nisu okupirane radnjama koncentriraju gdje pokušavaš ne misliti, povremeno se javiš i kažeš da ne možeš prestati misliti na mene, a što očekuješ od mene, naslućujem, neka napravim prve korake i osiguram zajedničku budućnost, to i činim. Neprekidno sam ti potpora - govorim i šaljem poruke - ne dozvoli da te itko gazi, ne dozvoli da te itko čini nervoznim, ne dozvoli da ti crpi energiju, imaš rijetke kvalitete, a tvoja duša i osobnost su posebne, čiste i nezamjenjive, čuvaj ih, ostani svoj, nedaj se ikome, ni milimetra, jer tebe treba zaslužiti, nebrušeni si dijamant.

Neću te zatrpavati porukama, ali povremeno pustim po koju, samo da imaš uvid koliko sam se angažirala, više puta si pitao, nisam izravno odgovorila, volim uvijek podastrijeti činjenice, a nisi pitao tek toliko da pitaš, svjesna sam toga, želiš krenuti za mnom, želiš da u trećem svijetu pronađemo svoj mirni kut i budemo zajedno ... pa sam baš zato čvrsto odlučila u vezi posla da prvo moja struka dolazi u obzir, jer je dobro plaćena, moći ćemo i više nego komotno živjeti, a želim da smo u kući s bazenom i saunom, poslugom.  Želim sve naše slobodno vrijeme provoditi u tvom zagrljaju, prisustvu i maziti te dok spavaš, ne ispuštati iz ruku ... kako stvari sada stoje, trebam samo čekati i ne zalijetati se, svakodnevno niz novih pozicija se otvara.

Pročitajte još priča od blogerica Lily Laum


Do sada kad si se javljao pitao si gdje i kada, bio si nestrpljiv, svako malo upit, predugi tajac, dani sivila se nižu, različiti su zbog obveza, ispunjavam ih jer su manje više vezane za moj odlazak u treće zemlje i postupke oko viza u finišu i koji tek trebaju biti pokrenuti.

Kad pogledam sebe sad i unazad godinu dana, ne poznajem se, ja koja sam skakala i trčala i brinula, ne ispuštala, sad nasuprot ... postaje mi svejedno, nije me briga, uglavnom sam tužna i nema one unutarnje radosti i planova, nema ni malo ushićenja, velika praznina, šupljina, tmica, kmica ... kao vječiti optimista ... pustila sam srcu da me vodi našem unikatnom životnom putu.

I zaluta mi tvoj mail...... kojega si poslao zajedničkoj prijateljici .... ne vjerujem što čitam, ne vjerujem kome sam vjerovala, ne vjerujem više ni sebi, jer je ovo pismo bio tuš smrti za mene, daješ instrukcije što očekuješ od nje, tko zna što se sve ovo vrijeme događalo ... gdje sam? gdje smo? 
... mrak ... suze ... vrisak ... nelagoda ... izdaja ... što raditi, toliko te ljubim da ću prešutjeti i ovo saznanje, to je tvoja želja, mašta, ali nije realizirana.

''Pišem što očekujem od tebe, doputovat ću ovih dana, a sad dogovaramo susret u jednom lokalu sa separeima ... scenario je slijedeći ... dolazim prvi i nestrpljivo isčekujem tvoj dolazak ... ulaziš, pogledaš prema separeu i ugledaš me, smiješak ti se pojavi na licu kao i meni...to je to, shvatila si sve, prilaziš..gledam te, obukla si široku suknju dužine iznad  koljena, crne najlonke ispod, bujne grudi se napinju ispod utegnute košulje ... od dodira tvoje ruke prolaze me trnci. Dok sjedaš nasuprot meni u jednom trenu  preimjetim kako imaš samostojeće najlonke. Gledamo se i strast nam izvire iz očiju, konobar donosi piće, a ti polako prebacuješ nogu preko noge i ja vidim da ne nosiš gaćice, krv mi udara u glavu postaje mi vruće. U hlačama mi postaje tijesno, primjećuješ da nema mjesta u njima, sjedaš do mene, gledaš me u oči i rukom lagano prelaziš preko moje izbočine. Lagano prelaziš, dok ti ruka klizi po njemu, ljubim ti vrat nježnim lakim poljupcima ... ne mogu izdržat ... spuštam ruku na tvoje koljeno prsti mi klize po najlon čarapama a .. suknja je dovoljno široka ima mjesta pa lutam rukom po tvojim bedrima sve višlje i višlje. Zabacuješ glavu ubrzano i koketno, dišeš, dopada ti se moje lutanje po tvojim bedrima.

Podižem ruku još malo višlje ... osjećam pod prstima tvoje stidne dlačice ... milujem ti prepone, kružim oko tvoje šumice, dublje se zavaljuješ u separe ... širiš noge i otvaraš put mojim prstima da lutaju po tvojim dlačicama ... uživaš ... grudi ti se ubrzano spuštaju i dižu pod napetom košuljom. Saginjem glavu do njih i protrljam nos o tvoju lijevu dojku na mjestu gdje se nazire nabrekla bradavica, gricnem je zubima.

Oboje smo jako napaljeni, gledam okolo nitko nas ne gleda, čujem razgovor u susjednom separeu, ali su nasloni visoki pa ne vidim ... dvoumim se što učinii, rukom stežeš moju nabreklu muškost i tada gubim razum. Lijevom rukom otkopčavam hlaće i spuštam zatvarač, a on iskoči tvrd i napet, desnom te rukom hvatam za kosu i spuštam ti glavu u moje krilo. Nagnuta si na lijevi bok s glavom u mojem krilu ... ljubiš *lavi*... kružiš jezikom po njemu ... lijevom rukom ti mrsim kosu, a desnom posežem za rubom tvoje suknje i zadižem ju pa ti milujem čvrstu guzu. Stišćem ju, klizim između guzova prstima ... srednjim prstom ti kružim po anu*u, sviđa ti se pa se lagano namještaš ... uzela si ga u usta pa ja lagano podižem i spuštam kukove *eve*i te u usta dok lijevom rukom pridržavam tvoju glavu.

Odmičem desnu ruku od tvoje guze pa oblizujem i vlažim srednji prst, a onda ga vraćam nazad na tvoj an*s, ti mi rukom miluješ j**a nježno ih stišćeš. Jako sam uzbuđen i napet ... pojačavam pritisak na tvoj anus i on se otvara pa mi prst klizne u tebe ... polako kružim prstom, dopada ti se ... mene to još jače uzbuđuje ... osjećam da više ne mogu izdržat..lijevom rukom ti grabim kosu i nabijam glavu na njega istovremeno podižući kukove, duboko ti je u ustima. Vrući valovi mog s*eme*a su potekli u mlazovima puneći ti grlo i usta ... rastajemo se i nastavak slijedi na mirnom mjestu, u hotelskoj sobi, ovo je uvertira i nema žene koja bi se to usudila na javnom mjestu ... osim tebe plavušo moja, čekam tvoje tijelo....." 

Još priča potražite na blogu love with no limits i stranici zrelazena.

Lily Laum
Povezani sadržaj