Sirove strasti

Objavljeno 04.05.2016.

Čipkasto seksi rublje...

Nema te danima i tjednima za mene, a onda se javiš kao da nije bilo te ogromne vremenske rupe u komunikaciji, kao da se kontinuitet nastavio svakodnevno po nekoliko sati kao i do tad, čak se i ne opravdavaš.


Trebam li  te nagraditi, jer odjedan puta si posebno pažljiv i strpljiv sa mnom, svjesna sam i svojih propusta i da jednostavno ne mogu nekad protiv sebe, nisam odmah pristajala na tvoje zahtjeve, bili su mi van pameti, proučavala sam i preispitivala se, a na sve burno reagiram, poslije mi je žao, strastvena sam, to dobro znaš, voliš moju vatru i tu neobuzdanu strast, voliš moje isijavanje kad sam naelektrizirana, to ti je dodatni adrenalin, voliš moju energiju koja do usijanja poput vulkana dolazi mojom reakcijom, a ti ju znaš zapaliti i uživaš u tome i igraš se sa mnom, kako se samo igraš, klikeraš, smijuljiš i potpaljuješ.

Voliš me divlju i prirodnu, voliš iskrenost i nježnost koju pružam i koju osjetiš, sigurnost uz mene ... dobro znaš gdje sam i da sam uvijek za tebe spremna, malo ću se mrštiti ali, ću ti udovoljiti, baš  svakom tvom zahtjevu..sad sam svjesna svega, nisam trebala tvoj mamac progutati, grizem se i razmišljam kako ispraviti učinjeno, da li sam i zašto sam te  podsvjesno povrijedila, kad ću se već opustiti, kad ću sa smiješkom preskakati tvoje bačene mamce, stalo ti je do mene, vidim, ili mi se čini, intuitivno sam u grču sam koji ne znam protumačiti niti odagnati.

Nisi ni svjestan ili ne mariš, koliko mene više boli naša šutnja, još osjećam tvoju ljutnju i razmišljanje u koje sam te gurnula, kao s litice, ali takva sam i uvijek iskrena, brižna lavica koja ne da blizu svome okruženju. Razmišljam dok hodam parkom prema gradu, svakim korakom tvoja tuga dopire do mene, tvoja ljutnja ubrzava moje korake, nikad ne znam niti ću saznati da li se igraš sa mnom ili si se naljutio, vješto skrivaš emocije.

Što napraviti. Kako donijeti svjetlo i vratiti čaroliju ... grozničavo razmišljam i pitam što srce kaže ... udovoljiti ... zadovoljiti ... i uputim se ravno u seksi shop specijaliziran za žensko rublje.

Gledam i vidim Maju, prilazim joj dok  bira mrežaste samostojeće čarape i korzete, pitam ju što će s tim, a ona kaže da želi obradovati prijateljicu, njoj kupuje. Potom u zanosu razveže priču i ja napokon iz prve ruke saznam što vole žene, a što muškarci, što to nose da razbude maštu? Čipka je prisutna u svakom detalju!

Ja nisam vična tako profinjenim maštarijama, više sam osoba od pažnje, nježnosti, maženja, ljubavi i instikta, nažalost, sad vidim, čipke, podvezice, čarape grudnjaci i  korzeti su nepoznanica za mene, nisam nikada trebala prikrivati tjelesne i duhovne nedostatke nisam nikada nosila ni kupovala niti razgledala. Pitala sam se oduvijek, a gdje bih nosila i kome, ali evo, sad sa zanimanjem gledam, jer tebe to pali, o tome neprekidno govoriš, jer ti si naučio na seksi rublje, dame su navikle te da gledaš u čipku i mrežice kako ne bi zapažao nešto drugo, u tijelo i kožu ... međutim samo ali ti si mi važan, tebi želim ugoditi i učim uporno neprekidno, osluškujem.

Maja i ja vrtimo razno čipkasto rublje i odabiremo boje, razgledavamo, kompletiramo, zanijele smo se. I napokon odlučujem se i pitam Maju da li bi došla sa svojom prijateljicom kod mene isprobati sve to rublje?  Gleda me zapanjeno, pa joj objašnjavam da to mora biti na sred sobe, pred ogledalima, kao u nekom salonu, a možda će imati i model koji će im nositi rublje koje one iskompletiraju. Maja sa smiješkom pristaje pa odmah objašnjava i savjetuje mi ljubičasto, ružičasto, plavičasto, kaže da na to najviše padaju muškarci, koji su sofisticirani i romantičari, a crveno i crno nabrijani koji odmah rasturaju ženu, prepuni adrenalina i nemaju vremena za išta drugo.

Potom objašnjava da i  žene među sobom najviše vole bijelu boju ili lakirano crno sve. Nemam puno vremena i objašnjavam da će biti sama s prijateljicom svojom u mojoj kući, treba samo doći i prepustiti se ugođaju, ona se smije i uvijek je za akcije, u svim kombinacijama. Nemam više vremena, probirem žurno rublje i odnosim nekoliko kompleta, bijeli, crveni, crni, ljubičasti.

Stižem  našoj kući, a ruke prepune, odlažem u holu vrećice, trčim po kući i tražim te, odnosim sve rublje u sobu, nema te, krstarim svim sobama, nema te a onda te zatičem  u sauni, zadrijemao si.

Lagano na prstima, tiho prilazim, nježno ljubim vrat, obraz, oko, nos ... budim te nježnom  masažom po leđima, pripremam kupku u kadi i šapćem da imam iznenađenje za tebe. Podižeš glavu i upitno me gledaš, dodajem, samo uz uvjet da se ne ljutiš jer ne mogu funkcionirati, ne mogu disati bez tebe, sve to znaš, smiješ se vragolasto i potom priznaješ da se igraš malo, sa mnom, jednostavno trebaš moju energiju, obožavaš kad isijavam.

Dižeš se i ljubiš me, kročiš nogom u toplu kupku u kadi koju sam ti pripremila, namještaš se, trljam ti leđa, masiram ruke i napuštam jer prirediti iznenađenje moram, sama sve postaviti, ipak je iznenađenje za tebe. Preskačem stepenice žurim u sobu, donosim paravane, stolice, sofu pomičem, fotelju uz prozor stavljam, do stolice. Navlačim duple zavjese, raspoređujem lampe po podu uz ogledala, donosim još ogledala.

Donosim kupljeno čipkasto seksi rublje, raspoređujem ga po sobi na 3 strane, ali sve iza paravana, postavila sam 3 kom i to u krug oko sofe ali je svaki od njih dovoljno dobro vidljiv sa pozicije fotelje i stolice kod prozora. Puštam laganu glazbu, instrumental, palim mirisne štapiće i mala svjetla koja su na podu, čekam te nestrpljivo. Čujem tvoje korake, dolaziš ogrnut  mantilom mokar od pjene, zastaješ i oduševljeno gledaš i grliš me i ljubiš, sjedaš u fotelju koju sam postavila  iza zavjese za tebe, a stolicu ispred za mene.

Zvuk zvona na vratima, trčim stepenicama, otvaram i puštam osobu iznenađenja i uvodim u sobu, iza paravana i tiho objašnjavam da treba isprobavati komplete i stati potom ispred ogledala a ako vidi još nekoga, neka se uključi kako želi, ništa posebno ne treba raditi. Novi zvuk zvona, dolazi Maja s drugom prijateljicom s onom koja svira klavir, prvobitna pozvana vragolasta prijateljica je ostala s mužem.

Uvodim ih u sobu i raspoređujem  svaku ponaosob  iza paravana i dajem rublje. Udaljujem se i dolazim k tebi iza leđa, naslanjam uz tebe, spuštam glavu  i ljubim ti  vrat, drhćeš, već si uzbuđen na scenu i ogledala i svjetla........

Mijenjam i pojačavam glazbu, čujemo šuškanje odjeće, pojavljuje se Maja vrlo profinjena, izabrala je ljubičasto, korzet, samostojeće čarape, štikle i prebacila maramu oko smežuranog vrata. Prilazi njena prijateljica koja svira klavir, elegantna, lijepoga vrata i ruku, u ružičastom, prepunom čipke s cvjetićima malo nježnije svjetlije boje, bosonoga jer je viša od Maje, sad su podjednake visine. Pomno sam sve priredila jer znam što voliš, nikako da se naviknem jer imaš čudne zahtjeve, ali mi je previše stalo do tebe i ispunjavam sve bez pogovora, sva tvoja mašta je zaživjela, uvijek se trudim.

Zagledaju se i okreću prema ogledalu, njih dvije, vrte a potom se pojavljuje osoba iznenađenja, u plavičastom čipkastom grudnjaku i visokim čipkastim gaćicama i plavičastim mrežastim samostojećim čarapama, sa velikim sunčanim naočalama, tajac, potom se gledaju sve tri, svaka stoji ispred svoga ogledala a ne gleda svoj odraz nego jedna u drugu...........

Nastala je neka napetost u zraku i niti jednu nije zanimalo kako izgleda ona sama, već isključivo su počele mjeriti jedna drugu, rivalstvo se pojavilo, sijevaju pogledi i mjerkanja. Tri osobe su previše ili nisu?

Ne snalazim se, nas dvoje pratimo situaciju i vidim da ce biti problema, nikako da se pokrenu, a ti si se uživio u sve, uzbuđenje ti raste. Najviše na dekor i gledala, miris štapića primamljivo je parao nozdrve, a svjetlost svijeća se odbijala od ogledala i kao da ih je bilo stotina u sobi, a svega desetak, pažljivo sam za tebe priredila sve, do najsitnijeg detalja.

Ustajem iz stolice, laganim korakom prilazim im i kažem da me skinu i obuku u rublje koje je preostalo, da želim s njima sudjelovati u isprobavanju ali nisam sigurna što trebam obući, ne znam se ponašati i kombinacije odabrati ... sve tri su mi prišle i počele me skidati, zbunjena stojim, ne snalazim se, nježne su, maznim pokretima me svaka želi osvojiti i puštam, kao da leptirići oko mene lebde, zažmirila sam, ugoda cijelim tijelom se pojavila. Trajalo je, a kad su me skinule, svaka se zabavila jednim dijelom moga tijela. Iznenada sam počela  drhtati, kad sam otvorila oči i shvatila da to nisu tvoje ruke i dodiri, nije mi ugodno, pogledom te tražim, sjediš iza zavjese, kao kip, miran, postojan, ruke su ti u krilu, samo tvoja silueta,  zagledavam prema tebi, molećivim pogledom, ali se ti dobro zabavljaš, odmahuješ rukom, osmjehnuo si se za podršku, puštaš da me diraju, ukočila sam se od jeze, ne podnosim više, želim tebe.

Primijetio si koliko mi je nelagodno i u jednom momentu odmahuješ za stop, a već sam počela klecati, gubim snagu, naprežem se da izdržim, važno mi je da si ti zadovoljan. Na tvoj znak, odmah pokrivam grudi rukama i tražim da me obuku, prekidam njihovo maženje, donose korzet s halterima i čarapama, poliježu me na sofu, klecam od nelagode i premora,  i svaka se zabavi s jednim dijelom moga tijela, oblače me i namještaju, čipka i svila klize uz lagani šum po mojoj koži, osjećam se zaštićenijom.  Gošća iznenađenja, koja je tebe dugo lovila, htjela te za sebe, nisi ju odabrao, ni primijetio, nije te zainteresirala dovoljno zato je i stavila velike sunčane naočale i uključila se strastvenije od svih u igru, odmah se pozabavila mojom šumom, dlanom me počela trljati sprijeda pojačavajući ritam, pokušavajući izazvati reakciju. Samostojeće čarape i štikle su mi obule, utegle korzet mrežasti koji je više otkrivao nego skrivao, čudan osjećaj, kao da sam robot ograničenih kretnji.

Pročitajte još priča od blogerica Lily Laum


Njihove ruke od sve tri su se našle kod moje šume, svaka je krenula s različitih pozicija prema meni. Drhtim, groznica me trese  i već van sebe, pogledavam molećivo prema tebi, vidiš moje nezadovoljstvo, shvaćaš da samo zbog tebe to radim,  i pozivaš me. Istog trena ustajem, sa sofe, a osoba s naočalama sjeda na sofu, željna centra pažnje, Maja i njena prijateljica se počnu istog trena s njom zabavljati. Noge mi klecaju, drhtavim koracima ti prilazim, hvataš me oko struka i poliježeš u krilo, grliš i pokrivaš mantilom, osuo si me poljupcima, maziš i šapućeš nježno, hvala ti draga, oprosti, previše sam te izložio dodirima, zanio sam se, zaboravim koliko nelagode trpiš zbog mojih maštarija, hvala ti draga, znaš da samo tebe volim i želim, ovo je bilo jače od mene, pretjerao sam ovaj puta, oprosti mi.. Smirio si me, tvoja toplina i tvoj dah . zaboravim odmah na sve, važno mi je samo da si uz mene.

Šumovi i vrisak  dolaze, gledamo što se događa, zaboravili smo da su dame na sceni. Maja  se odmakla, stala i počešala svoju šumu i dala do znanja što želi, njena prijateljica je okrenula gošću s naočalima i dlanom ju počela trljati po međunožju a drugom rukom uhvatila guzicu, Maja hvata bokove i podiže u položaj četveronoške osobu s naočalama, hvata joj grudi, ova stenje i padaju joj naočale, vrišti i traži još, ispod nje se provlači Majina prijateljica i namješta pa ju spuštaju, podočnjake su skrivale naočale, Maja ih usmjerava i  namješta da padne šuma na šumu, obje drži i lagano ih trljanjem izaziva, gibaju se i trljaju, Maja svaku ruku drži na drugim grudima i prelazi preko njih, sve vrište i traže još, hvataju se međusobno i vuku.

Djeluje na tebe, uzbudio si se i nemiran si, voliš gledati žene koje vode ljubav, ne želiš u tome sudjelovati, hvataš me za bokove, namještaš me na sebe i prodireš lagano i nježno, mirna sam, ne želim uzbuniti dame u njihovoj igri, slast, strast, tvoja toplina, miris, vibre, ritam. orgazmi stižu jedan za drugim, istovremeni ... blago se tresemo oboje.

Dame su završile i hvataju drugu pozu, međutim, kažeš mi da ih ispratim van, što i činim, ljute su jer su se taman zagrijale ali odlaze jer sam obećala ponoviti sve. Izlaze gole van,samo u čipkastom rublju ... zatvaram vrata.

Okrećem se i tražim te, nisi u fotelji, na krevetu me čekaš, pružaš ruke i rušiš me na sebe, ljubiš me, čvrsto zagrliš i počnemo se divlje valjati, zastaješ, ljubiš  namještaš me i sjedam na tebe, moja energija ti dolazi u blagom i sve žešćem ritmu.

Još priča potražite na blogu love with no limits i stranici zrelazena.

Lily Laum
Povezani sadržaj