(ne)muči me LJUBAV

Objavljeno 23.10.2016.

Voljeti tebe puno više boli nego čini sretnom!

Voljeti nekoga više od sebe je zasigurno najgora stvar koja ti se može dogoditi kada je ljubav usmjerena prema onome tko ju je ne zaslužuje ... ne cijeni.


Prema onome koji kaže kako te voli, ali to ne pokazuje djelima. Prema onome koji kaže kako će učiniti sve za tebe, a nikada ništa lijepo za tebe ne napravi. Prema onome koji kaže kako uvijek možeš računati na njega, ali ga nikada nema u blizini. Prema onome koji te unatoč ljubav puno više boli nego čini sretnom.

Kada duša zbog ljubavi boli i to bez prestanka, moraš shvatiti kako je vrijeme stati tome na kraj. Takvoj ljubav treba reći ZBOGOM koliko god nezamislivo bilo. Nakon tog zbogom sve će biti iznimno teško, ali mnogo lakše za krenuti dalje. Krenuti novim putem, pomoći srcu da prestane boljeti i možda mu nakon izvjesnog vremena pružiti priliku da spozna što je sreća kojoj je ljubav uzrok.

Pročitaj još tekstova od blogerice Miss Dita


Teško je previše voljeti onoga koji ne voli dovoljno zauzvrat...
Teško je željeti za cijeli život onoga koji te želi samo na trenutke...
Teško je dati sve od sebe za onoga koji ti nikada neće reći hvala...
Teško je nadati se boljem od onoga koji nikada bolje neće znati ponuditi...
Teško je na prvo mjesto stavljati onoga kojem ti nikada nećeš biti na prvom mjestu...

Miss Dita




Povezani sadržaj








(ne)muči me LJUBAV blog je u kojem ćete moći pronaći apsolutno svaku varijaciju na temu ljubavi - sretne, nesretne, prve, ozbiljne, prave, prolazne... Naše blogerice otvorile su dušu i pišu o svojim (ne)sretnim ljubavima.

Najčitanije

Popularno na blogu