(ne)muči me LJUBAV

Objavljeno 21.04.2017.

Voljela sam te ili nisam!?

Jesam li te stvarno voljela ili sam samo bila ovisna o boli koji si mi zadavao? Sve između nas je bilo besmisleno, vrtili smo se u krug i ja sam znala kako nikada nećemo stići na pravi put.


I sad si postavljam to pitanje... Zar je to stvarno bila ljubav? Sva ta bol koju si mi priuštio! Sve te suze! Sva razočaranja! Sva poniženja! Uvijek mi je bilo teško prihvatiti sve što si mi radio, teško sam se nosila s boli koju sam zbog tebe proživljavala, ali opet sam ostala predugo uz tebe.

Zar je moguće da sam postala ovisna o boli koju si mi samo ti znao priuštiti? Naučio si me da uvijek budem tu kada ti hoćeš, da ne tražim i ne zahtjevam. I da budem sretna s onim što dobijem. Zar je moguće da sam zbog tebe postala nedosljedna sebe? Čini se kako jesam, jer nisam mogla ne prihvatiti tebe u svakom trenutku.

Pročitaj još tekstova od blogerice Miss Dita


Znala sam kako griješim, uvijek sam toga bila svjesna. Toliko puta preispitivala svoje misli i točno znala što trebam i kako napraviti, ali nikad se nisam ponašala u skladu sa svojim razmišljanjima.

Znala sam kako su moja razmišljanja realna. Kako su ona ispravna i kako sama sebe trebam osloboditi od muškarca koji se plaši vezati. Koji se svim snagama bori za svoju slobodu, uništavajući mene. Održavao si kontakt dovoljno često da me držiš ovisnu, a s druge me strane nikada nisi pustio previše blizu. I tada me boljelo, bol me godinama proganjala. Voljela sam te ili nisam!?

Miss Dita




Povezani sadržaj