(ne)muči me LJUBAV

Objavljeno 20.11.2018.

Treba li ova žena slušati djevojčicu u sebi?

Dugujem li djevojčici u sebi da se borim za ono što žarko želim, a znam kako bi borba mogla biti uzaludna, jer žena kakva jesam nije spremna slušati glas djevojčice koji joj se čini uzaludan.


Želja je ono što nas sve pokreće, daje snagu i pronalazi motiv i onda kada nam se čini kako ga nema. Želja je opasna stvar i postavljam si pitanje: Trebam li se bojati svoje želje, želje za tobom?

Da li da se uplašim svoje želje za tobom i odustanem od svega ili da krenem hrabro naprijed s 'glavom kroz zid' ako je potrebno. Spremna sam zbog tebe biti odvažna i uporna u postizanju cilja, ali me strašno zbunjuješ.

Ne želim dešifrirati tvoje poruke, koje govore jedno i uspoređivati ih s tvojim ponašanjem, koje mi pokazuje nešto sasvim drugo. Ako se ti sam sa sobom ne dogovoriš, ova djevojčica u meni koja te toliko silno želi, neće napraviti niti jedan potez da ti se približi.

Pročitaj još tekstova od blogerice Miss Dita


Ova djevojčica u duši je dovoljno zrela žena da se zna kontrolirati, da zna obuzdati svoju želju. Da bude ponosna i odlučna iako se topi kad te vidi. Jer nemam više onih dvadeset godina u kojima ne bi razmišljala niti sekunde i pristala bi na nedovoljno.

Sada želim sve ili ništa. Želim tebe, ali ako im nećeš dati sto posto sebe, neću te pustiti ni da mi ponudiš mrvice.

Miss Dita




Povezani sadržaj