(ne)muči me LJUBAV

Objavljeno 26.07.2015.

Tople noći, vreli dani ...

Ljeto je posebno doba godine. Amen. Neki ga mrze, neki obožavaju, ali svi se moraju složiti da na neki specifičan način utječe na nas. Ljeti sve izgleda lakše, osjećamo se slobodnije, plan i program dana je fleksibilniji, a mi opušteniji.


Živa na termometru doseže vrtoglavih 40 stupnjeva budeći u nama želju i potrebu za morskom vodom, pješčanom plažom, koktelom u ruci. Na prvu ta slika izgleda primamljivo i lako dostupno, al u stvarnosti i nije... On može na godišnji 20-tog, a nju glupi šef ne pušta na godišnji prije 28-og. I šta sad?

Ovo nije još jedan tekst o mutavim poslodavcima. I željenim godišnjim odmorima. Ovaj je o prevari.

Stara narodna kaže da ne sudiš drugima da ne bi bilo tebi suđeno. A ipak sam glasno izražavala svoje mišljenje dok mi je jedna prijateljica prepričavala svoju priču, koja kao da je pronašla inspiraciju u sapunici najdražeg nam Meksika. Najkraća verzija: njen voljeni, dragi, najdraži lowerboy prevario ju je sa curom 100 metara zračne linije od nje, dok je ona bezbrižno ispijala još jedan koktel u nizu te ljetne jadranske večeri.

Pročitaj još tekstova od blogerice Helene Devunić


Nije mu oprostila, naravno, a on je prohujao s vihorom. Tvrdila sam da je trebala to pretpostavljati, jer od njega se ni ništa drugo nije moglo očekivati. A opet... nikome na čelu ne piše da je kreten. Posebno kad neki imaju tu vještinu u najljepši celofan omotat sranje i prodat ga pod nešto kvalitetno. A mi, naivne žene, u priču lako povjerujemo.

Long story short, ima veza koje ljeti pucaju lakše od svježe obojanog jaja pred Uskrs. Zašto? I ja bih voljela znati. Dok sjediš na plaži, u ugodnom zgodnom društvu, dok alkoholne pare izlaze iz tebe, a bolja polovica spava kilometrima daleko u okrilju svoga stana, sve izgleda jednostavnije i bezbolnije, pa kočnice lako popuštaju. To su priče za malu djecu. To nije ni uzrok, još manje povod prevare. To je samo olakotna okolnost. Isprazni izgovor za polufrajere i/ili bad girls. 

I nema se tu puno šta reći, sve se svodi na jedno... kad se tako nešto dogodi, bježi glavom bez obzira. Treba ti muškarac/žena na čije ponašanje temperatura, lokacija i drugi nevažni čimbenici ne utječu.

Helena Devunić




Povezani sadržaj








(ne)muči me LJUBAV blog je u kojem ćete moći pronaći apsolutno svaku varijaciju na temu ljubavi - sretne, nesretne, prve, ozbiljne, prave, prolazne... Naše blogerice otvorile su dušu i pišu o svojim (ne)sretnim ljubavima.

Najčitanije

Popularno na blogu