(ne)muči me LJUBAV

Objavljeno 18.06.2016.

Ti si začarao moj svijet...

Razmišljam o našem posljednjem susretu, ne izlaziš mi iz misli. Samo si bio pored mene, držao me za ruku i bez previše riječi pokazao mi niježnost.


Ti imaš taj poseban dar da mi popraviš raspoloženje, da bez previše truda daš smisao svemu. Ne mogu zaboraviti tvoj osmijeh, sanjam ga svake noći ... on je moje svjetlo na početku svakog dana.

U isto bi vrijeme mogla pustiti suzu i od srca se osmijehnuti kada pogledam tvoju fotografiju. Ona je tvoja zamjena do sljedećeg susreta, a tako bi voljela da rastanci prestanu da više nikada ne osjetim ovu bol koja me svakog dana guši.

Pročitaj još tekstova od blogerice Miss Dita


Svjesna sam kako je ova ljubav jača od mene i kako moja želja za tobom neće proći niti da se 100 puta ponovno rodim. Ti si začarao moj svijet, dao smisao svemu ... ti si sve što trebam i sve se više bojim kako nas sudbina nikada neće potpuno spojiti.

I možda će mi ostati samo snovi, maštanja i rijetki susreti, a možda će sve postati stvarnost koju tek čekaju komplicirani zapleti, ali i divni trenuci zajedničkog života... Života kojeg bi upravo pored tebe htjela izgraditi, svakodnevno gledajući tvoj osmijeh. Borila bi se s užitkom sa svim 'preprekama' tvog karaktera, samo kada bi mi sudbina dala priliku.

Miss Dita





Povezani sadržaj








(ne)muči me LJUBAV blog je u kojem ćete moći pronaći apsolutno svaku varijaciju na temu ljubavi - sretne, nesretne, prve, ozbiljne, prave, prolazne... Naše blogerice otvorile su dušu i pišu o svojim (ne)sretnim ljubavima.

Popularno na blogu