(ne)muči me LJUBAV

Objavljeno 07.05.2017.

Što mi sad vrijedi sav trud kada je uvijek bio uzaludan!

Što mi vrijedi što sam te toliko voljela, doslovno bila luda za tobom. Nikad mi nitko nije bio važniji od tebe pa ni ja sama. I što mi sad vrijeda sav trud? Ništa!


Što mi vrijedi što te obožavalo moje ludo srce. Strepilo zbog tebe, izgaralo od ljubavi i želje. Što mi vrijedi što sam samo tebe željela, tebe čekala, tebi se nadala, tebi dala svaki djelić sebe.

Što mi sve to vrijedi kada mi nikada nisi dopustio da budem tvoja? Silno sam se trudila da shvatiš koliko te volim, koliko te želim i koliko umirem od ljubavi koju osjećam prema tebi. Zašto? Da te na kraju opet izgubim!

Pročitaj još tekstova od blogerice Miss Dita


Ponekad mislim kako bi mi sve bilo lakše da te nikad nisam upoznala i zavoljela. Što sam samo sve prošla ne bi li ti se približila. Pokušavala ti na bezbroj načina objasniti koliko mi značiš. I kako sam sprema učiniti apsolutno sve da ti i ja postanemo MI. Uzalud, sve je bilo uzald.

Do tebe ništa nije dopiralo. Ti si muškarac koji ne zna prihvatiti niti dati ljubav, s tobom je bilo nemoguće izgraditi vezu. A ja sam ipak maštala, nadala se. Ah, to ludo žensko srce ... koliko je samo spremno čekati, da bi na kraju opet doživjelo ono što je bilo neizbježno. Uvijek sam bila svjesna kako je sve uzalud, ali jednostavno nisam mogla samo tako odustati.

Miss Dita

Povezani sadržaj
(ne)muči me LJUBAV blog je u kojem ćete moći pronaći apsolutno svaku varijaciju na temu ljubavi - sretne, nesretne, prve, ozbiljne, prave, prolazne... Naše blogerice otvorile su dušu i pišu o svojim (ne)sretnim ljubavima.
Najčitanije

Popularno na blogu