(ne)muči me LJUBAV

Objavljeno 05.12.2017.

Previše truda se na kraju odbije od glavu...

Kada se godinama boriš za nešto i unatoč brojnim trzavicama želiš vjerovati kako je to dobro za tebe, opet na kraju teško prihvatiš neizbježan kraj te sulude utrke sa sudbinom.


Treba li na kraju žaliti za godinama koje su prošle? Treba li kriviti sebe što smo previše praštali, previše dali, previše popuštali i previše se trudili... Može li nešto biti previše? Smatram kako može, a osobito kada znaš da si vrlo malo od toga previše dobio zauzvrat. 

Nadalje, postavljamo si pitanje zašto smo tako postupili, što nas je motiviralo da previše dajemo. Zove li se to ljubav? Ili zaslijepljenost? Kako definirati osjećaje zbog kojih smo sami sebe pogazili, prešli preko vlastitih želja, odustali od snova i prihvatili tuđe, čekali da sve sjedne na svoje mjesto dok je uporno išlo nizbrdo!?

Pročitaj još tekstova od blogerice Miss Dita


Ljubav nas čini slabićima koji će prije odustati od sebe nego od osobe koja nas je bezbroj puta povrijedila. I dok se nadamo kako je naša sudbina ipak uz tu osobu, ošamari nas realnost u onom trenutku kada odlučimo pokazati i izreći svoje nezadovoljstvo. Tada budemo neshvaćeni, lako ostavljeni i brzo zamjenjeni.

I da, to samo nazivali ljubav - sudbina - život. Za to smo se trudili, žrtvovali i davali sve od sebe. Sve pada u vodu, sve se gubi, zaboravi, nema zahvalnosti ... nema više ničega.

Miss Dita

Povezani sadržaj
(ne)muči me LJUBAV blog je u kojem ćete moći pronaći apsolutno svaku varijaciju na temu ljubavi - sretne, nesretne, prve, ozbiljne, prave, prolazne... Naše blogerice otvorile su dušu i pišu o svojim (ne)sretnim ljubavima.
Najčitanije

Popularno na blogu